Brands

Rembo Styling

Filter

Uitgangspunt van de ontwerpers voor Rembo Styling trouwjurken: ‘bruidsmode voor de jonge, dynamische en modebewuste vrouw die weet wat ze wil. Haar bruidsjurk moet aansluiten bij haar wensen en haar persoonlijkheid. Bruidsmode moet volwaardige mode zijn, daarom gaan we elk jaar voor vernieuwing.

Als trendsetter zijn we bereid om risico’s te nemen. Op die manier blijven we de bruid verrassen met nooit geziene creaties. Ons geheim? Dynamisme, durf en vooral creativiteit. Een trouwjurk is pure emotie. Zowel voor de ontwerper als voor de bruid. Daarom geven wij onze ontwerpers creatieve vrijheid’. Je bent van harte welkom de Rembo collectie te komen passen.

Deze nieuwe collectie van Rembo Styling vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Rembo Styling trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie Rembo Styling trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken van Rembo Styling passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. vervolgens is er ook nog een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is  dus trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke Rembo Styling bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken..

Lees verder Sluiten

Collectie Rembo Styling