Afspraak maken

Sexy trouwjurken

Filter

Ben jij niet bang voor een vleugje verleiding op jouw bruiloft? Dan moet je zeker eens speuren tussen onze collectie met sexy trouwjurken! Denk aan de hoge split of een diepuitgesneden rug. Sexy hebben we bij Weddings in veel verschillende stijlen.

 

Wat is een sexy trouwjurk?

Sexy heeft natuurlijk voor iedereen een andere betekenis. Het kunnen jurken zijn met een open rug, een spannende V-hals of een hoge split. De strakke trouwjurk, zoals een mermaid silhouet, wordt als een verleidelijk gezien, omdat dit duidelijk de vormen van het lichaam laat zien. Ook zien we veel fit&flare silhouetten terug tussen de sexy bruidsjurken.

Denk ook aan luxe stoffen, bijzondere versieringen en doorschijnende details, zoals diepe illusiehalslijnen en doorzichtige zijkanten. De designs van onze merken zijn zowel sexy als stijlvol. Vaak is een ontwerp afgemaakt met een dramatische sleep om het spectaculaire effect compleet te maken.

Dit zijn allemaal elementen die je trouwjurk verleidelijk maken.

Wil jij sexy bruidsjurken passen?

Bij Weddings Bruidsmode hebben wij een van de grootste collecties sexy trouwjurken van Nederland. Heb jij een spectaculaire jurk gespot die jij wilt passen, maak dan eenvoudig een pasafspraak. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een sexy trouwjurk kopen!

Sexy trouwjurk met open rug

Show that body! En hoe kan dat beter als in een trouwjurk met lage rug? De blote rug geeft een spectaculaire uitstraling voor iedereen die jij achter je laat als jij naar het altaar loopt. Daarnaast kun je jouw rug ook nog versieren met een stijlvolle rugketting. Zeker weten dat de ogen op jouw rug gericht zijn!

Verleidelijke bruidsjurk met diep decolleté

Een beetje decolleté showen in jouw sexy trouwjurk kan wel toch? Ga voor een trouwjurk met V-hals en jouw bruidslook is compleet. Vaak hebben de jurken met diepe V-hals een stukje doorschijnende stof om te zorgen dat jouw decolleté op haar plaats blijft zitten. Zo kun je op jouw grote dag zonder moeite en zorgen bewegen.

Sensuele trouwjurk met split

It’s leg day! In de nieuwe collecties zien wij een trend voorbij komen die maar al te goed in het rijtje van sexy trouwjurken past. Een trouwjurk met split is de ideale manier om net een beetje extra huid te tonen. Daarnaast is het nog heerlijk luchtig ook.