Trouwjurken

Trouwjurk met een bijzondere rug

Filter

Sommige trouwjurken hebben een bijzondere rug. Op deze manier staat jouw achterzijde ook in de schijnwerpers en vaak maakt een speciaal account de trouwjurk sexy en spannend. Je straalt aan de voorkant en verrast aan de achterkant! In onze collectie hebben wij bruidsjurken met verschillende designs op de rug. Of je nu naar het altaar loopt, tijdens de ceremonie vooraan zit of losgaat op de dansvloer; vanaf iedere kant is er iets moois te zien. Geen zorgen, we’ve got your back!

Wat is een trouwjurk met Decoratieve rug?

Een rug kan op verschillende manieren bijzonder genoemd worden: een rug met mooie kanten applicaties, een rug met keyhole, een trouwjurk met een laag uitgesneden rug of see-through. Als de achterkant zó mooi of uniek is, dan valt het zeker in de categorie trouwjurken met bijzonder rugaccent.

Bijzondere lage rug

We’re bringing sexy back! Een trouwjurk met een lage rug is zeer geliefd  onder bruiden. Het geeft een sexy en spannend gevoel, zeker als je een prachtig strakke bruidsjurk aan hebt. Je kunt net iets meer huid tonen, zonder dat je alles open en bloot hoeft te stellen. Daarnaast kun je met prachtige accessoires, zoals een rugketting, nog een beetje extra flair aan jouw trouwjurk met bijzondere rug meegeven.

Illusie met een open rug

Het kan natuurlijk ook lijken alsof jij een blote rug hebt! Veel merken hebben het illusie-gevoel al verwerkt in hun collecties. Met een doorschijnende stof zorgen ze toch dat jouw rug bedekt is. Vaak gaat dit gepaard met een tatoeage-effect, dan is er een mooi design met bloemen op deze stof geborduurd. Super chique!

Unieke keyhole op de rug

Een beetje open, maar toch net niet. De ‘keyhole’ is een benaming voor een gat in de rug, eigenlijk hetzelfde als een sleutelgat. Een heel modieuze bruidsjurk dus! Aan de bovenzijde van de hals zit de bruidsjurk nog vast, waardoor je een gaaf effect creëert met de rest van de open rug.

Wil jij bruidsjurken met bijzondere rug passen?

Wil jij kijken welke bruidsjurken met unieke details op de rug Weddings Bruidsmode allemaal voor jou heeft? Maak dan eenvoudig een pasafspraak bij onze bruidsmodewinkel in Rotterdam. Dan heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een prachtige trouwjurk kopen!

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Met meer dan 11 jaar ervaring en 8 publiekprijzen verder helpen onze ervaren stylisten jou met alle liefde  aan je droomjurk. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een deskundige styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Unieke collectie ✓ Ervaren stylisten ✓ Award winning ✓ Accessory Room ✓ CBW erkend ✓ Champagne bar