Winkel

Welkom bij Weddings Bruidsmode!

Ga jij trouwen? Dan is de winkel van Weddings Bruidsmode de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

9x uitgeroepen tot beste bruidswinkel

award winning bruidsmodezaak beste bruidsmodezaak van nederland

Wat kun je van ons verwachten?

 9x uitgeroepen tot beste bruidsmodewinkel
 Pasruimte met privacy en persoonlijke aandacht
 Proosten met champagne op jouw droomjurk
 Geholpen door ervaren adviseuses en coupeuses
 Veilige aankoop via CBW
 7 dagen per week geopend

Ons Weddings Team

De ervaring van de winkel, topstylisten en de collectie mag je niet gemist hebben in jouw zoektocht naar de mooiste bruidsjurk. De stylisten helpen je bij het vinden van een trouwjurk die past bij jouw stijl. Ze kunnen je niet alleen helpen met jouw droomjurk, maar helpen je ook met de styling van de accessoires en bruidssieraden. Daarnaast kunnen onze coupeuses jouw smaak verder uitwerken tijdens het doorpastraject!

Onze collectie

Onze uiteenlopende collectie trouwjurken is er in diverse prijsklassen. Van het lagere prijssegment tot de bekende topmerken en dat allemaal in verschillende maten.

One-stop-concept

Weddings biedt alle bruidsbenodigdheden op één locatie. Nadat een aanstaande bruid haar ideale jurk heeft gevonden, bezoeken we de accessory room. Het bevat een grote collectie accessoires, lingerie, schoenen, tiara’s, handschoenen, stola’s, sieraden en tassen. Alles wat het plaatje van een droombruid compleet maakt.

Weddings in foto's

Vind jouw droomjurk

Say yes to the dress

Na aankoop van de jurk