Welkom bij Weddings Bruidsmode!

Ga jij trouwen? Dan is de winkel van Weddings Bruidsmode de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Weddings Bruidsmode winkel

Wat kun je van ons verwachten?

7x uitgeroepen tot beste bruidsmodewinkel

Pasruimte met privacy en persoonlijke aandacht

Proosten met champagne op jouw droomjurk

Geholpen door ervaren adviseuses en coupeuses

Veilige aankoop via CBW

7 dagen per week geopend

CBW erkende bruidsmodewinkel
Weddings Show - team award

Ons team

De ervaring van de winkel, topstylisten en de collectie mag je niet gemist hebben in jouw zoektocht naar de mooiste bruidsjurk. De stylisten helpen je bij het vinden van een trouwjurk die past bij jouw stijl. Ze kunnen je niet alleen helpen met jouw droomjurk, maar helpen je ook met de styling van de accessoires en bruidssieraden. Daarnaast kunnen onze coupeuses jouw smaak verder uitwerken tijdens het doorpastraject!

Vacatures
Trouwjurken kopen

Onze collectie

Onze uiteenlopende collectie trouwjurken is er in diverse prijsklassen. Van het lagere prijssegment tot de bekende topmerken en dat allemaal in verschillende maten.

One-Stop-Shop concept

Uniek in Nederland is ons one-stop-shop concept voor bruiden: Weddings biedt alle bruidsbenodigdheden op één locatie. Nadat een aanstaande bruid haar ideale jurk heeft gevonden, betreedt ze de accessory room, het walhalla van detaillering. Het bevat een grote collectie accessoires, lingerie, schoenen, tiara’s, handschoenen, stola’s, sieraden en tassen. Alles wat het plaatje van een droombruid compleet maakt.

Acties bij Weddings

Wil jij komen passen?

De 3 stappen naar jouw mooiste dag

7x uitgeroepen tot beste bruidswinkel

Weddings bruiden spraken hun waardering uit en beloonden Weddings met deze mooie awards

Awardwinning Bruidswinkel Nederland 2
ziwa awards

Weddings in foto’s

Bekijk de foto’s van onze winkel