Winkel

Over Weddings

OVER WEDDINGS BRUIDSMODE

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. Een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

DE COLLECTIE

De collectie

Onze uiteenlopende collectie is er in diverse prijsklassen. Van het lagere prijs-
segment tot de bekende topmerken. We hebben niet alleen jurken in verschil-
lende prijsklassen, maar ook in verschillende maten in onze dressfinder.

One-stop concept

Uniek in Nederland is het one-stop-shop concept voor bruiden: Weddings biedt alle bruidsbenodigdheden op één locatie. Nadat een aanstaande bruid haar ideale jurk heeft gevonden betreedt ze de accessory room, het walhalla van detaillering. Onze accessory room bevat een grote collectie accessoires, lingerie, schoenen, tiara’s, handschoenen, stola’s, sieraden en tassen. Alles wat het plaatje van een droombruid compleet maakt.

Wil jij komen passen?

De 4 stappen naar jouw mooiste dag

Weddings in foto’s

Bekijk de foto’s van onze winkel

Dit hebben we gewonnen

Weddings bruiden spraken hun waardering uit en beloonden Weddings met deze mooie awards

TOT VIJF KEER TOE GEKOZEN TOT BESTE BRUIDSMODEZAAK!

Weddings is tot vijf keer toe uitgeroepen tot beste bruidmodezaak van Nederland. In 2016, 2017 en 2018 door Top Trouwlocaties en in 2018 en 2019 door Top Trouwbedrijven. We zijn bijzonder trots op deze prestatie. We werken niet voor de awards, maar we zien het als een fantastische erkenning van de manier waarop wij met bruiden samenwerken.

Wij staan voor je klaar

Wij helpen je met het voorbereiden van je mooiste dag

Weddings team stylistes en coupeuses Rotterdam

HET TEAM

De ervaring van de winkel, topstylisten en de collectie mag je niet gemist hebben in je zoektocht naar de mooiste bruidsjurk. De stylisten helpen je bij het vinden van een trouwjurk die past bij jouw stijl. Ze kunnen je niet alleen helpen met jouw droomjurk, maar helpen je ook met de styling van je accessoires en bruidssieraden. Daarnaast kunnen onze coupeuses jouw smaak verder uitwerken tijdens het doorpastraject!

Ben je overtuigd? Boek direct online een afspraak!