Klantervaringen

Súpergoed geholpen, heel veel keuze

10

09-06-2021
✔ Beveelt ons aan
Ja, dit is gewoon een goede zaak. Ik kwam langs met lage verwachtingen van slagen (wegens een korte termijn bruiloft + plussize maat), maar dankzij de superfijne Kristle is het gewoon gelukt! Ik heb mijn nummer 1-jurk in the pocket, met precies nul stress. Echt een aanrader!

Ellen | Amersfoort

Professioneel en vriendelijk

10

06-06-2021
✔ Beveelt ons aan
Het was een bijzondere, fijne ervaring bij Weddings! Ik ben heel goed geholpen en hier uiteindelijk ook in 1x geslaagd!

Dorien | Voorschoten

Geweldig

10

06-06-2021
✔ Beveelt ons aan
Super goed geholpen!! Fijne meiden die weten waar ze het over hebben! Goed advies!

Lindsay Van Rijn | Capelle aan den ijssel

Fantastisch

10

05-06-2021
✔ Beveelt ons aan
Het was de eerste keer dat ik een bruidsjurk heb geprobeerd en ik heb me eeeeecht goed gevoelt! Was super leuk en ik heb mijn droomjurk gevonden!! Mijn adviseur was zo zo zooo aardig en heeft mijn jurk zo vele keer aangetrokken!!! Echt de best zoek-helper!!

Melina | Groningen

geweldig !!

10

05-06-2021
✔ Beveelt ons aan
Ik voelde mij zo speciaal Ze wisten gelijk wat ik zocht en wat er bij mij paste. Super goed geholpen door de dames

wendy snaaijer | ZAANDAM

Echt een feestje

10

28-05-2021
✔ Beveelt ons aan
26/5/2021 had ik een afspraak bij Weddings. Het was de eerste keer dat ik jurken ging passen. We werden vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en kregen een kopje thee. De adviseuse was ook echt onwijs lief en hield rekening met mijn wensen en liet me de jurken passen die ik had opgeslagen. Uiteindelijk kwam ze met een jurk aan die ik niet had opgeslagen maar dit was echt de jurk van mijn dromen! Ze had het niet beter kunnen uitkiezen! Het was echt een “Say yes to the dress” momentje wat ook super leuk werd gevierd met champagne. Echt een dag om nooit meer te vergeten!

Melissa | Maassluis

Gemoedelijk en ontspannen

10

22-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Vandaag was ik bij jullie, de sfeer was zeer gemoedelijk en ontspannen. Voelde mij zeker op me gemak. Styliste wist heel goed uit te filteren wat de juiste jurk moest worden voor mij. Ben ook zeer blij met de gekozen jurk.

Chantal | Schagen

Mooi eerste ervaring!

10

20-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Ik was voor het eerst in mijn leven trouwjurken passen. Ik had geen enkel idee wat mij zou staan, wat het beste voor mijn figuur zou zijn en om wat voor jurken het dan ging. Maar ik werd super begeleid, er werd eerlijk verteld wat wel en niet stond. En ook de kansen om totaal iets anders te proberen was geen probleem. Nooit verwacht dat ik in 1x zou slagen met AL die prachtige jurken.. maar heb toch al bij de 1e keer JA gezegd tegen mijn droomjurk! Als felicitatie heerlijk glas bubbels en een chocolaatje erbij, en een fles met sterretjes maakte het af. Super tevreden!

robin | Almere

Geweldige dag gehad

10

20-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Geweldige dag gehad, het was leuk en gezellig. Ik ben heel goed geholpen (Sandra), ze nemen de tijd voor je. En fijn dat je zoveel jurken mag passen, ik heb er uiteindelijk mijn droomjurk gevonden. Dankjewel!!

Sandra | Schiedam

Geweldig!

10

17-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Het was de eerste keer jurken passen en er werd goed naar me geluisterd en mee gedacht. De consulente was ontzettend aardig en gezellig!

Daphne | Brummen

Super

9

12-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Sandra nam de tijd en luisterde goed naar wat ik wilde. Als mijn gezelschap een andere jurk beschreef ging zij deze gelijk halen. Ik ben erg prettig geholpen door haar. Ook de winkel was super. Je hebt een eigen “hokje” met je gezelschap waar je toch privé kan zitten. Ook was er veel keuze!!

wanda | Spijkenisse

Geweldig

10

11-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Hartstikke gezellig bekwame adviseur (Kristle) gehad tijdens mijn bezoek. Mijn 1e jurk was het ook gelijk geworden, maar ze heeft toch heel geduldig nog een stuk of 7 jurken bij me aangepast. Kan niet wachten tot mijn doorpasafspraak!!

Serina | Rotterdam

Geweldig

10

10-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Erg lieve dames en hebben me ontzettend goed geholpen!!!!

Shewa | Rotterdam

Uitstekende service!

10

08-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Vandaag met oriëntatie als doel naar Weddings gekomen. Heel goed geholpen door Kristle(?), spontaan, meedenkend, goede en eerlijke adviezen, echt top! Mede dankzij haar enthousiasme is het niet alleen bij oriëntatie gebleven maar gelijk de jurk gekocht. Ondanks dat de bruiloft pas over 2 jaar gepland staat op het prachtige Curaçao (waar Kristle oom vandaan komt) kan ik nu al niet meer wachten om de jurk aan iedereen te showen!

Sherilyn | Veenendaal

Helemaal geweldig!

10

06-05-2021
✔ Beveelt ons aan
In februari 2022 ga ik trouwen en dit was mijn eerste bruidsalon bezoek. Vanuit Frankfurt (Duitsland) een reis gemaakt naar Weddings in Rotterdam, omdat ik voorheen in Rotterdam gewoond heb en hun prachtige etalage me altijd al aansprak (en ik wilde heel graag in mijn moedertaal geholpen worden). Ik had zelf al een foldertje aangemaakt met mijn favoriete jurken…. ben super ontvangen, met mijn ouders en beste vriendin. Samen gezellig in een mooi en gezellig ingerichte zitplek met een drankje terwijl Sandra ons de favoriete jurken showde. Daarna voor de eerste keer bruidsjurken aangepast, een super speciaal gevoel en moment… heel fijn om dit gedeeld te kunnen hebben met ouders en vriendin, terwijl zij gezellig en goed verzorgd in een fijne ruimte zitten en mee kunnen kijken in de mega spiegel als je eenmaal aangekleed bent (van voor en achter spiegel, waardoor je alles in een keer goed kunt zien, zelfs met daglichtfunctie waardoor je alle glitters in je jurk kan zien zoals wanneer je buiten in daglicht staat). Sandra had zelf nog wat jurken toegevoegd, waarvan een jurk er meteen uitsprong, boven alle anderen. Deze jurk is het dan ook geworden, en ik ben super blij met de hulp en deskundigheid van Sandra, om deze jurk voor mij te vinden (die destijds toen ik de website doornam nog niet online stond omdat ze hem nieuw binnen hadden). Dankzij haar heb ik mijn droomjurk gevonden! Ik heb hartstikke blij! Door de verschillende glitter en applicaties op de jurk , die op een online foto wegvallen, had ik de jurk zelf waarschijnlijk over het hoofd gezien. Maar in het echt, met al die glitters en prachtige kant ging mijn aandacht meteen naar Die jurk. Dank je wel Sandra, voor je aandacht en hulp om de perfecte jurk te vinden!

Daniella | FRANKFURT AM MAIN DUITSLAND

Super ervaring

9

01-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Het is fijn hoe er in de winkel de tijd en ruimte genomen wordt om je goed te helpen. De verkoopster was heel professioneel en fijn in de omgang, service was fijn en ik heb echt kunnen uitzoeken wat ik mooi vind. Ik trouw binnen 5 maanden en ik ben heel eerlijk voorgelicht over de mogelijkheden die door dit tijdlimiet er zijn. Ik heb mijn droomjurk gevonden vandaag en ik kan niet wachten tot ik hem straks mag dragen op mijn trouwdag.

Anne | Huizen