Klantervaringen

Wat een topzaak!

10

06-09-2019
✔ Beveelt ons aan
Na meerdere bruidszaken gehad te hebben, kwam ik bij Weddings terecht. Enorme hoeveelheid aan keuzes. Omdat ik precies wist wat ik wilde, kon ik gericht passen. Na 20 soort zelfde jurken gepast te hebben, had ik de moed inmiddels opgegeven. Ondanks dat het allemaal prachtige jurken waren, voelde ik het niet en zag ik er wel steeds ‘iets’ aan. Franciska bleef zeer professioneel en liet mij uiteindelijk zeker 5 jurken passen die niet volledig aan al mijn eisen voldeden. En ja hoor, een kwartier voor sluitingstijd, vond ik dan eindelijk ‘de’ jurk. Zeer mooie, professionele zaak waar klantvriendelijkheid hoog staat voor én na sluitingstijd!

Esther | Poeldijk

Geweldig!!

10

05-09-2019
✔ Beveelt ons aan
Bij weddings heb ik een onvergetelijke dag gehad. We zijn super goed geholpen door de verkoopster. Ze voelde zoals een van mijn vrienden die ook mee was om een bruidsjurk uit te zoeken. Bij het ‘ja’ werd er champagne gebracht hoe leuk is dat?! Mijn bruiloft kan echt niet meer misgaan, heb er zoveel zin in!

Aysegül | Amsterdam

Super fijn!

10

05-09-2019
✔ Beveelt ons aan
De sfeer was super tijdens mijn afspraak met kristel. Super fijn geholpen door haar en Anne.Werd totaal niet gepusht om een beslissing te nemen. Dat was erg fijn, daardoor heb ik mijn droomjurk gevonden! En weet ik zeker dat het echt mijn eigen keuze is.

Marloes | Rotterdam

Een gezellige ochtend

10

05-09-2019
✔ Beveelt ons aan
Super leuk om al die verschillende jurken te passen en uiteindelijk de jurk gevonden waar ik helemaal een goed gevoel van kreeg.Vriendelijk geholpen dus zeker een aanrader.

Yvonne | Klein Zundert

Geweldige ervaring

10

28-08-2019
✔ Beveelt ons aan
We zijn super goed geholpen bij Weddings! Het is een prachtige zaak, met mooie kleedhokjes en er wordt goed naar je wensen geluisterd. Ook worden er van de jurken waar je enigszins het ja gevoel hebt een foto van gemaakt wanneer je hem aan hebt, dat helpt zeker om de keuze nog beter te maken. Uiteindelijk heb ik mijn droomjurk daar gevonden en kan niet wachten tot ik hem aan mag!

Suraya | Rijswijk

Super sfeer en fantastisch geholpen

10

26-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Sfeer in de winkel is top. Hartelijk ontvangen en goed geluisterd naar mijn wensen. Verkoopster was erg aardig en dacht goed mee. Zeker aanrader!

Lotte Schinkel | Hillegom

Geweldige ervaring bij de mooiste bruidswinkel!

10

23-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Ik heb echt een geweldige ervaring gehad bij Weddings! Een warm welkom, er werd geluisterd en goed meegedacht. Bedankt Mirjam!

Joanne | Almere

Ontzettend fijn geholpen en dé jurk gevonden

9

22-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Wat een geweldig mooie bruidswinkel is Weddings. De keuze is enorm en de uitstraling van deze bruidszaak en haar medewerksters is in één woord klasse. Erg fijn en lief geholpen door Sylvia, ze had precies door wat mijn smaak was en voelde goed aan waar ik blij van werd. Na enige twijfel tussen 2 jurken kwam ze met een andere jurk, een schot in de roos; dé droomjurk gevonden! Een geweldige ervaring gehad die ik alle toekomstige bruiden ook gun!

Stephanie | Wassenaar

Vriendelijk, gezellig en professioneel

9

22-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Zeer vriendelijk personeel, die goed aanvoelt wat voor mensen ze voor zich heeft en wat de smaak van de bruid is. Zeer prettig ervaring en een zekere aanrader voor toekomstige bruiden

Anniek | Tilburg

Een top ervaring!

9

18-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Ik kijk terug op een fijne afspraak bij Weddings. Allereerst is er een warm welkom. De consulente neemt de tijd om jou te leren kennen. Het is fijn dat je ook zelf tussendoor ook soms in de rekken mag zoeken naar je droomjurk. Een fijne en rustige consulente die echt samen met jou wilde zoeken naar jouw droomjurk. Uiteindelijk is het gelukt om van 2 jurken 1 droomjurk voor mij te krijgen! Ik ben helemaal happy!!Een heel klein aandachtspunt is dan misschien dat kant overheerst in de winkel. Voor mij zou er wel wat meer keuze mogen zijn met glitters en steentjes.

Mandy | Ridderkerk

Geweldige dag!

10

17-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Super goed geholpen vandaag. Er werd goed geluisterd en alle tijd genomen om mijn droomjurk te vinden.

Robin | Den Haag

Een geweldige ervaring!

10

15-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Fijne ontvangst, alles is netje geregeld. Vriendelijk personeel, het was een feestje om mee te maken. Vooral toen ik DE jurk gevonden had!

Jorina | Sommelsdijk

Top

9

13-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Hele mooie winkel, fijn geholpen en mijn jurk gevonden! Er werd goed geluisterd naar naar mijn wensen en hierop ingespeeld. Mooie aparte ruimte waar je in alle rust kunt passen, ook een mooie spiegel waarmee je de achterkant van de jurk kan zien.

Kelly | Naaldwijk

Geweldig

10

13-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Er werd Goed geluisterd en daarop alle tijd genomen om DE jurk te vinden.. vond het magisch en dat had ik nooit verwacht .😍

Kim | Heenvliet

Perfecte service!

10

03-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Mooie winkel, groot assortiment, een jurk passen is hier echt een feestje, ze denken goed mee, luisteren goed, leuke enthousiaste meiden, echt n aanrader!

Gioia Van den Be | Den Bommel

Een super ervaring!

10

01-08-2019
✔ Beveelt ons aan
Ik heb mijn trouwjurk super snel gevonden mede dankzij Mirjam die mij heeft geholpen. Zij kwam met de juiste jurken op basis van wat ik aangaf graag te willen. De ervaring was fantastisch, je weet het echt als het jou jurk is. De verhalen die je altijd hoort geloof je niet helemaal, totdat je het zelf meemaakt. Ben super blij en de service was top!

Malissa | Rotterdam