Afspraak maken
Weddings klantervaringen
Klantervaringen

Wat vinden onze bruiden van Weddings Bruidsmode?

Geweldig!

10

28-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Nathalie was the perfect help for me to find my dream dress! With humour, patience and champagne I could say YES to my DRESS together with my mom and my best friend. It was so much fun and I honestly felt so surprised that I could find it so quickly... but I did! Thank you Nathalie and Weddings.nl!!! 🙂

Mary Ann | Rotterdam

Een woord GEWELDIG!!

10

27-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Ik ben afgelopen zaterdag geslaagd voor mij jurk bij Weddings waar ik nog steeds van aan het nagenieten ben. Ik keek er heel erg naar uit, niet wetende dat ik op deze dag mijn droom jurk zou vinden. Mijn consulent was Nathalie, wat was zij een aardig en energiek persoon zeg. Ik ben heel erg tevreden met hoe ik geholpen ben, hele aardige en vriendelijke mensen werken er ook de eigenaresse / leiding gevende top wijf! in 1 woord mijn dag was GEWELDIG, met GEWELDIGE mensen! Dank jullie wel hiervoor 🙂

Cindy | Rotterdam

Yes to the best shop!!!

9

25-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Yvonne, een geweldig, lief mevrouw . Ik had veel zenuwen om iets moois en fijn te vinden. Ik was heel rap geholpen en rust gesteld:)). I was so excited...na 10 jurken heb ik de mijne gevonden. Bedankt voor u geduld en prachtige jurken. Top winkel!!!

Venera | Antwerpen

Geweldig

9

23-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Na een wat mindere ervaring bij een andere winkel, kwam ik hier toch best zenuwachtig aan. Ook omdat ik binnen 6 maanden ga trouwen en dat weg kort is voor de leertijd van de jurken. De vrouw die ons binnen liet was meteen al vriendelijk en stelde me op mijn gemak. Wij werden in een ruimte gezet en zijn daarna super goed geholpen door Cindy. Zij dacht mee en gaf ook eerlijk aan waarvan zij dacht dat het mij zou staan en wat minder. Ook begreep ze echt wat ik wilde en pakte ze meteen de juiste jurken, waar dus ook de droomjurk bij zat. Cindy heeft echt alle tijd genomen en niks was te gek voor haar. Heel blij met deze ervaring en de hulp van Cindy!

Benthe | Breda

Uitstekend!

10

23-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Ik ben vriendelijk ontvangen. De styliste heeft goed begrepen wat mijn wensen waren en mij super goed geholpen!

Felicia Vorstenbosch | Sint-Michielsgestel

Perfect

10

19-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Zo lief geholpen!! Wat geven ze je daar zelfvertrouwen!! Vandaag geslaagd voor mijn jurk terwijl ik vandaag alleen wilde passen…maar eenmaal als je je jurk aan heb! Dan koop je hem Wat een topzaak is dit!!

Marissa | Gorinchem

Zo mega blij

10

18-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Vanmorgen geweest en zo mega blij met mijn keuze. Dankzij het luisteren naar mijn opmerkingen wist sandra mij de perfecte jurk te geven. Niet wat ik in eerste instantie gedacht had en daarom twijfelde ik. Maar na nog een keer aandoen wist ik het zeker dit is hem. Dank je wel.

Camilla Okkerse | Krimpen aan de lek

Wauw

10

15-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Hele fijne ervaring! In 1 keer geslaagd en met 100x meer zelfvertrouwen weggegaan!

Tessa | Capelle aan den IJssel

Fantastische ervaring

10

12-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Ik had er een hard hoofd in, zal wel zo'n poehaa zaak zijn dacht ik...Maar mensen, wat een geweldige ervaring! Van ontvangst tot vertrek perfecte service en alles behalve stijfjes. Onze adviseuse is zeer goed in haar vak en voelt heel goed aan hoe ze met haar klanten om moet gaan. Fijn vond ik ook dat ze niet de randjes van mijn budget opzocht. Ik heb mijn perfecte jurk voor ruim onder mijn budget gescoord. Helemaal blij! Kan niet wachten om mijn jurk op te halen. Onwijs bedankt voor de mooie dag met heel veel gezelligheid en humor!

Rachel | Rotterdam

Fantastische ervaring, gelachen en geslaagd!

10

08-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Onlangs heb ik samen met mijn moeder en tante Weddings bezocht en wat een fijne ervaring was het. Ten eerste omdat we dé jurk hebben gevonden, maar ook vanwege de gastvrije en kundige ontvangst. Ik had wat ideeën in mijn hoofd qua jurk maar wilde me graag adviseren. Na even een paar minuten kennis gemaakt te hebben doken we de winkel in en hebben we een aantal jurken uitgezocht. De eerste jurk die ik aan heb gepast, is het uiteindelijk geworden.. 🙂

Susanne | Leiden

Goede service

8

05-03-2023
✔ Beveelt ons aan
Ik vind alles top, super klantvriendelijk, gezellig 100% aandacht. Alleen jammer dat de prijs voor het vermaken als je komt doorpakken pas laat wordt vernoemd. Mijn advies: doe dit al in de prijs van de jurk en vertel dat het gratis is. 2 tot 300 euro extra is best een domper.

Heleen | Papendrecht

Fijne ervaring!

10

28-02-2023
✔ Beveelt ons aan
Afgelopen week voor mijn eerste afspraak geweest bij Weddings. Een super ontvangst samen met mijn entourage. Na een kort gesprek op zoek naar mijn droomjurk. Deze was gelukkig snel gevonden. Het was een drempel om over te stappen, maar met de hulp van mijn entourage en de lieve verkoopster is het goed gelukt!

Denise | Heenvliet

Genoten

10

24-02-2023
✔ Beveelt ons aan
Ik ben onwijs goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en wat ik wel en niet mooi vond. De vrouw die mij hielp keek ook goed naar mij en hoe ik reageerde. Mijn gezicht spreekt wat dat betreft boekdelen en daar speelde zij direct op in! Echt super!

Inge | Oosterhout

Heel goed geholpen met het uitzoeken van mijn schoenen!

9

23-02-2023
✔ Beveelt ons aan
Ik ben ontzettend goed geholpen door Nathalie. Ze was aardig, geduldig en dacht goed mee! Ik had met een winactie bruidsschoenen gewonnen en kwam deze nu uitzoeken. Was een hele leuke afspraak. Heel erg bedankt!

Karoline | Meteren

Fijn en gezellig

8

23-02-2023
✔ Beveelt ons aan
Heel fijn ontvangen en de dame die mij geholpen heeft was ook erg aardig

Sofia Ramautar | Rotterdam

Fijn geholpen en goed meegedacht!

9

22-02-2023
✔ Beveelt ons aan
Het was erg fijn om hier mijn trouwjurk uit te zoeken!

Mirjam | Berkel en Rodenrijs

Wat kun je van ons verwachten?​