Klantervaringen

Heel fijn!

9

02-12-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben heel goed geholpen door Wilma. Wilma is een hele fijne adviseur!

Nikita | Rotterdam

Fantastisch geholpen

10

30-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik voelde me op me gemak, omdat ik al een keer eerder getrouwd ben geweest wist ik wat me te wachtte stond. Ik wist wat ik wilde, er werd naar al mijn wensen geluisterd. Denise had veel geduld, en nam mijn onzekerheid weg. Ik voel mij een echte bruid, de eerste jurk is het geworden!

Marielle | Zwijndrecht

Super geholpen, fantastische ervaring

10

29-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Super geholpen, wordt goed geluisterd naar wensen en evt onzekerheden. Gewoon een topdag met een prachtige jurk als resultaat

Chantal | Stad aan het Haringvliet

Ontspannen sfeer met zeer fijne service!

10

25-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik heb mijn bezoek als zeer prettig ervaren. Het was heel ontspannen, er werd goed naar mijn wensen geluisterd en uiteindelijk op initiatief van de verkoopster mijn jurk gevonden. Leuk dat jullie er zo’n feestje van maken.

Marjolein | Heemstede

Ontzettend fijn geholpen en daardoor de juiste keuze kunnen maken!

9

22-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben ontzettend goed geholpen door Wilma die echt de tijd nam en goed luisterde naar mijn wensen en voorkeuren. Ze stelde me helemaal op mijn gemak waardoor ik kon kiezen voor de jurk die helemaal bij mij paste!

Norina | Vlaardingen

Top!

9

22-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Hartelijk ontvangst. Al snel had mijn consultant door wat ik wilde. Lastig want dit bleek niet in 1 jurk te vangen. Toch geslaagd en een jurk gevonden. Mede doordat zij goed door had wat het ‘probleem’ was en hier de oplossing voor vond. Super fijn!

Annemieke | Delft

Perfect!

10

21-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Heel goed geholpen, vriendelijke medewerkers. Voelde me echt thuis, een sprookje!

Kim | Gouda

Geslaagd!

9

21-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Binnenkomst was een beetje stroef. Maar het ijs was snel gebroken. De styliste snapte wat ik wilde, maar was niet bang om mij andere stijlen te laten zien. Ze was erg behulpzaam in mijn wens voor een mouwtje en dat was erg fijn. Mijn twijfel tussen twee jurken werd creatief opgelost en I said yes! Het was al half 6 en de roze wolk werd snel weggenomen door de administratieve rompslomp, maar dat kunnen ze ook niet echt heel veel subtieler oplossen denk ik, het was ook meer een gevoel. Wel jammer dat je een fles champagne in je handen krijgt gedrukt die je vervolgens weer moet achterlaten. Al met al was mijn ervaring helemaal goed en zal mijn styliste zeker aanbevelen bij volgende verlovingen. Ik ben alleen door alle opwinding haar naam vergeten.

Annebelle | Wamel

Super mooie ervaring

9

20-11-2020
✔ Beveelt ons aan
De medewerkster was erg vriendelijk. Respecteerde mijn mening en dacht goed mee. Het was een aangename ervaring.

Alice | Utrecht

Geweldig! Super leuk personeel die je super goed helpen!

10

19-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik heb een top ervaring bij Weddings. Het personeel is super! Mooie collectie, voor ieder wat wils! Ik kijk echt terug op een super leuke en bijzondere dag!

Nadine van der Slik | Waddinxveen

Mooie zaak en erg goed geholpen!

8

18-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Mooie zaak en erg goed geholpen! Veel keuze aan merken en type jurken. Ik kwam speciaal voor de Oksana Muhka jurken en ben daar ook voor een jurk geslaagd. erg blij mee!

Michelle | Purmerend

Fijne hulp, goed luisterend en geslaagd!

9

13-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, twijfels, voorkeuren, etc en er was veel keus. Ik ben in 1 keer geslaagd, echt heel fijn!

Inge | Rotterdam

Fantastisch

10

12-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Een hele leuke en mooie middag gehad. Heel netjes en leuk geholpen. Enorm veel keus en geslaagd! Top middag

Maxime | Rotterdam

Fijne sfeer, prachtige winkel

8

11-11-2020
✔ Beveelt ons aan
We werden gezellig ontvangen met thee. Elkaar een beetje leren kennen en daarna op pad om zelf te kijken in de rekken welke jurken je mooi vindt. Daarna kon het passen beginnen.. Alle tijd wordt voor je genomen en ik voelde geen druk vanuit hun. Lief personeel, allemaal heel enthousiast over het pasproces. Super leuk om te doen, dankjjulliewel! Na het vinden van mijn jurk gezellig proosten en uitgebreid nabespreken. Helemaal blij mee!

Nicolien | Rotterdam

super

10

08-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik werd heel goed geholpen en tijdens het passen werden de jurken steeds mooier. De verkoopster zorgde ervoor dat we steeds dichterbij DE jurk kwamen. Er werd tijd voor ons genomen en ik voelde me helemaal op mijn gemak. Bedankt voor de service.

patricia | Den haag

Een mooie en prettige ervaring

10

07-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Vanaf het ontvangst tot aan het vertrek, alles ging goed, was prettig en professioneel. Zowel voor mij als voor mijn moeder die meeging. We kijken terug op een geslaagde middag. In 1,5 uur een prachtige jurk uitgekozen. Hartelijk dank! Ik kijk uit naar de doorpas afspraak.

Wietske | Leidschendam