Klantervaringen

Een heerlijke emotionele en mooie middag!

10

02-07-2020
✔ Beveelt ons aan
Met mijn dierbare aan mijn zijde, kon ik op mij gemak lekker passen, ik heb er wel een stuk of 8 mogen passen. Ze nemen alle tijd voor je en luisteren naar de wensen. Mijn 2e jurk is mijn droomjurk geworden! Ik zal stralen! Dankjewel, in het bijzonder Cindy!

Melissa | Capelle aan den ijssel

Super!

10

02-07-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik werd heel fijn geholpen. Er was totaal geen haast en er werd alle tijd geholpen om mijn perfecte jurk te vinden. Ook al had ik op een geven moment het idee dat ik hem niet ging vinden, Cindy hielt vol en ze vond hem. Bedankt lieve Cindy voor het helpen vinden van mijn perfecte trouwjurk

Maartje | Ijsselstein

Geweldig!!

10

02-07-2020
✔ Beveelt ons aan
We voelde ons allemaal meteen welkom in de winkel. Werden heel vriendelijk geholpen en tot het laatste moment bleef het spannend welke jurk het ging worden. De laatste jurk was dé jurk, complimenten voor de verkoopster dat deze nog gepakt werd! Ze had het niet makkelijk met ons;)

Sara | Alphen aan den Rijn

Een prachtige winkel voor het vinden van je droomjurk

10

28-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Wat een mooie zaak! Voor ieder wat wils. Privé kleedkamer met een heerlijke hoekbank voor de entourage. En wat ben ik leuk en goed geholpen door Mirjam. Ze wist mijn wensen heel goed te vertalen in het vinden van mijn droomjurk. Ook de andere dames waren attent en enthousiast. Je voelt je er echt op je gemak.

Sandra | Vlaardingen

Geweldige ervaring

10

28-06-2020
✔ Beveelt ons aan
We zijn geweldig geholpen door Denice. Ze is niet alleen heel (des)kundig en ervaren, maar ook ontzettend gezellig en lief! Alsof je met een vriendin aan het winkelen bent die jouw lichaamstaal feilloos leest en alles wat jij zegt hoort en gebruikt voor de puzzel om jouw jurk te vinden. Ook liet ze me jurken passen met features die ik NIET wilde, gewoon om zeker te weten dat ik die niet wilde. Ze wist precies welke jurk goed bij mijn lichaamsvorm stond.

Anne | Den haag

Het was een feestje en genieten van begin tot het eind.

10

27-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Zo gastvrij, gezellig en vakkundig begeleidt! Echt een bruid-gevoel in een notendop!Iedereen is welkom en ik zou iedereen Weddings aanraden!

Petra | Zoetermeer

Supertevreden!

10

27-06-2020
✔ Beveelt ons aan
De afspraak bij Weddings was helemaal perfect! Prachtige zaak met een uitgebreide collectie en heel gezellige en intieme privézitjes waar je in alle rust kunt passen met je entourage.Denice heeft mij supergoed geholpen, echt complimenten daarvoor. Ze was ontspannen, begreep goed wat ik wilde (en niet wilde) en gaf eerlijk haar mening. Uiteindelijk met haar hulp dé jurk gevonden!

Amber | Rotterdam

Prachtige jurken met fantastisch personeel

10

26-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik heb een hele fijne middag gehad bij Weddings. De medewerker die mij hielp (Denice) was heel vriendelijk en gezellig. Ze luisterde goed naar mijn wensen en kon daardoor geschikte jurken uitkiezen. Ze gaf eerlijk advies. De winkel was netjes en voorzien van airconditioning. Toen ik de perfecte jurk had gevonden werd er getoast met champagne.

Daisy | Amsterdam

JA!

10

25-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Volmondig op alles JA! De relaxte sfeer, de professionaliteit van de dames, de keuze in jurken, de flexibele houding, alles kan en mag. De dames denken super goed met je mee en mede daardoor heb ik mijn droomjurk gevonden!

Kelly | Amsterdam

Heel fijn!

10

24-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Erg fijn geholpen bij Weddings! Ik had van tevoren gemaild dat ik een specifieke jurk graag wilde passen en deze werd bij het begin van de afspraak direct gepakt. Daarna samen met de verkoopster wat jurken uitgezocht. Ze luisterde goed naar wat ik wilde en was erg vriendelijk. Uiteindelijk gekozen voor een supermooie jurk, ik kijk nu al uit naar het moment dat ik hem weer aan mag!

Anne-Marie | Brouwershaven

Geweldig!

10

22-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Tijdens mijn bezoek aan Weddings ben ik werkelijk super goed geholpen. Een warm welkom bij aankomst. Vervolgens op zoek naar DE jurk met een fantastische verkoopster, die precies wist in te schatten wat ik zocht. En toen DE jurk gevonden was, was er tijd voor foto’s, champagne en mijn familie die mee was. Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen!

Linda | Herpen

Super ervaring!

8

20-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik werd super goed geholpen door Denice. We werden fijn in ontvangst genomen en ik voelde mij erg op mijn gemak bij Denice. Bedankt voor de super ervaring en goede service!

Isabeau | Hoogerheide

Geweldige ervaring!

10

20-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Er werd geluisterd naar wat ik wilde en met mij meegedacht. Zo heb ik mijn droomjurk gevonden!

Laura | Pijnacker

Wat een mooie ervaring

8

20-06-2020
✔ Beveelt ons aan
heel veel jurken gepast, kreeg goed advies, ze weten goed wat wel en niet bij je staat en luisteren naar wat je zelf voor ogen hebt.

Sophie | Vlaardingen

Mijn styliste begreep precies wat ik mooi vond!

10

20-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben ontzettend goed geholpen gisteren. Mijn styliste wist precies wat ik mooi vond en heeft mij super goed geholpen. Meteen DE jurk gevonden.

Stephanie | Rotterdam

Super leuke middag en ervaring!

10

20-06-2020
✔ Beveelt ons aan
Tijdens mijn eerste afspraak meteen geslaagd voor mijn jurk! Ik dacht altijd het zal wel, maar het cliché is waar, als het je jurk is, dan voel je dat! Nu over 4 tot 6 maanden terug voor het afspelden en dan eindelijk weer even me jurk aan!

Michelle | Rotterdam