Klantervaringen

Top!

10

14-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Het was erg leuk om jurken te passen en ik werd heel goed geholpen. Ik kan niet wachten tot ik mag afpassen (duurt helaas nog even..)

Emma | Den Hoorn

Ervaren

9

17-12-2020
✔ Beveelt ons aan
Goed geholpen door Sandra, ervaren met aan/uitkleden van de jurken. Ze kende de collectie en heeft me verrast met een jurk, in eerste instantie zou ik hier niet naar kijken. Droomjurk gevonden passend in budget en de catwalk, champagne hebben het plaatje afgemaakt!

Meimei | Den Haag

Mijn ideale jurk gevonden!

10

13-12-2020
✔ Beveelt ons aan
Na even zoeken was ik redelijk wanhopig, bang dat ik nooit ‘mijn’ jurk zou vinden. Maar bij weddings mijn ideale trouwjurk gevonden! En heel vriendelijk geholpen, ze namen echt de tijd voor je en stelde je op je gemak. Ik zou het iedereen aanraden om hier je jurk te halen.

Angela | Rotterdam

Heel fijn!

9

02-12-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben heel goed geholpen door Wilma. Wilma is een hele fijne adviseur!

Nikita | Rotterdam

Fantastisch geholpen

10

30-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik voelde me op me gemak, omdat ik al een keer eerder getrouwd ben geweest wist ik wat me te wachtte stond. Ik wist wat ik wilde, er werd naar al mijn wensen geluisterd. Denise had veel geduld, en nam mijn onzekerheid weg. Ik voel mij een echte bruid, de eerste jurk is het geworden!

Marielle | Zwijndrecht

Super geholpen, fantastische ervaring

10

29-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Super geholpen, wordt goed geluisterd naar wensen en evt onzekerheden. Gewoon een topdag met een prachtige jurk als resultaat

Chantal | Stad aan het Haringvliet

Ontspannen sfeer met zeer fijne service!

10

25-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik heb mijn bezoek als zeer prettig ervaren. Het was heel ontspannen, er werd goed naar mijn wensen geluisterd en uiteindelijk op initiatief van de verkoopster mijn jurk gevonden. Leuk dat jullie er zo’n feestje van maken.

Marjolein | Heemstede

Ontzettend fijn geholpen en daardoor de juiste keuze kunnen maken!

9

22-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben ontzettend goed geholpen door Wilma die echt de tijd nam en goed luisterde naar mijn wensen en voorkeuren. Ze stelde me helemaal op mijn gemak waardoor ik kon kiezen voor de jurk die helemaal bij mij paste!

Norina | Vlaardingen

Top!

9

22-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Hartelijk ontvangst. Al snel had mijn consultant door wat ik wilde. Lastig want dit bleek niet in 1 jurk te vangen. Toch geslaagd en een jurk gevonden. Mede doordat zij goed door had wat het ‘probleem’ was en hier de oplossing voor vond. Super fijn!

Annemieke | Delft

Perfect!

10

21-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Heel goed geholpen, vriendelijke medewerkers. Voelde me echt thuis, een sprookje!

Kim | Gouda

Geslaagd!

9

21-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Binnenkomst was een beetje stroef. Maar het ijs was snel gebroken. De styliste snapte wat ik wilde, maar was niet bang om mij andere stijlen te laten zien. Ze was erg behulpzaam in mijn wens voor een mouwtje en dat was erg fijn. Mijn twijfel tussen twee jurken werd creatief opgelost en I said yes! Het was al half 6 en de roze wolk werd snel weggenomen door de administratieve rompslomp, maar dat kunnen ze ook niet echt heel veel subtieler oplossen denk ik, het was ook meer een gevoel. Wel jammer dat je een fles champagne in je handen krijgt gedrukt die je vervolgens weer moet achterlaten. Al met al was mijn ervaring helemaal goed en zal mijn styliste zeker aanbevelen bij volgende verlovingen. Ik ben alleen door alle opwinding haar naam vergeten.

Annebelle | Wamel

Super mooie ervaring

9

20-11-2020
✔ Beveelt ons aan
De medewerkster was erg vriendelijk. Respecteerde mijn mening en dacht goed mee. Het was een aangename ervaring.

Alice | Utrecht

Geweldig! Super leuk personeel die je super goed helpen!

10

19-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik heb een top ervaring bij Weddings. Het personeel is super! Mooie collectie, voor ieder wat wils! Ik kijk echt terug op een super leuke en bijzondere dag!

Nadine van der Slik | Waddinxveen

Mooie zaak en erg goed geholpen!

8

18-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Mooie zaak en erg goed geholpen! Veel keuze aan merken en type jurken. Ik kwam speciaal voor de Oksana Muhka jurken en ben daar ook voor een jurk geslaagd. erg blij mee!

Michelle | Purmerend

Fijne hulp, goed luisterend en geslaagd!

9

13-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, twijfels, voorkeuren, etc en er was veel keus. Ik ben in 1 keer geslaagd, echt heel fijn!

Inge | Rotterdam

Fantastisch

10

12-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Een hele leuke en mooie middag gehad. Heel netjes en leuk geholpen. Enorm veel keus en geslaagd! Top middag

Maxime | Rotterdam