Wat vinden onze bruiden van Weddings Bruidsmode?

Geweldig

10

24-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Hele mooie zaak en onwijs leuke vrouw die mij hielp mijn droom jurk te vinden!

Iris | Rotterdam

In één woord: Geweldig

10

23-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Echt super gastvrije, kundige en fijne dames die echt precies weten wat de klant wil! Zoveel prachtige jurken, je voelt je werkelijk een prinses

Linda Verhagen | Krimpen aan den IJssel

Zo genoten!

10

23-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Wat een prachtige winkel en wat een top team! Mijn dag is vooral mede mogelijk gemaakt door Nathalie! Ze heeft het fantastisch gedaan. Haar inzet, vrolijkheid, professionaliteit, hebben allemaal voor gezorgd dat ik naar huis ging met een prachtige jurk. Eentje die bij mij past. Ga zo door!

Djeni | Den Haag

Hele mooie belevenis

10

22-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Vandaag hebben wij met hele fijne begeleiding mijn droomjurk gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat het een fantastische ochtend is geweest. Bedankt!

Liza | Oostvoorne

Fijn ontvangen en super geholpen!

9

20-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Grote bruidszaak, bij binnenkomst dachten we jeetje wat massaal en onpersoonlijk. Maar integendeel.. We kregen een eigen ruimte toegewezen en de verkoopster was echt een topper Nathalie! Alles op het gemak en goed meedenken en eerlijk. Ben goed geslaagd!

Melody | Hellevoetsluis

Amazing experience!!

10

19-01-2022
✔ Beveelt ons aan
I had my booking with nathalie and she was amazing. Every dress she picked out I loved and the hardest part was choosing just one dress! So happy I found my dress with you guys, it was a very happy day and experience

Tracey | voorburg

Fijne bruidswinkel

9

19-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Heel prettig geholpen ondanks alle maatregelen. Mijn jurk bij 1 afspraak gevonden en ontzettend blij mee.

Petra | Maassluis

Super mooie winkel

10

17-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik vond het een super mooie winkel en heel aardig personeel de vrouw die ons heeft geholpen was heel aardig en heeft de goede keuzes gemaakt! Goed gezien wat bij mij past

Raquel | Den haag

Geweldig!

10

16-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Het was een geweldige ervaring. Goede verkoopsters die echt luisteren naar wat je mooi vindt. Ruime keuze uit jurken en in één keer geslaagd voor mijn droomjurk!

Debbie | Rotterdam

Fantastisch geholpen en prachtige collectie

10

15-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Erg goed geholpen heel duidelijk geluisterd naar mijn wensen en ideeën! Echt een fantastische middag en natuurlijk geslaagd!

Sharon | Den Haag

Geweldig!

9

03-01-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik had in augustus een afspraak staan bij Weddings. Al bij het ontvangst voelde het goed en vertrouwt en de dames waren erg vriendelijk. Ik kreeg styliste Cindy toegewezen. In een woord wat een topper! Cindy en ik zaten echt op één lijn wat betreft silhouetten en jurken wat de afspraak heel prettig maakte. Bij het passen van de 2e bruidsjurk was het raak. Ook Cindy zag het meteen. Maar omdat ik nog meer wilde passen (wat natuurlijk ook mocht) hielde we het stiekem nog even voor ons. Ze haalde nog een soort gelijke jurk maar ook deze kon DE jurk niet overtreffen. We trokken nog een keer de 2e jurk aan en ik wist het dit is mijn jurk! Ook Cindy was heel enthousiast en natuurlijk mijn Entourage. We kregen champagne hebben getoost en we mochten leuke foto’s maken. Deze ervaring is er eentje om nooit meer te vergeten. Ik heb genoten, gelachen en het was zo fijn! Ik heb mijn jurk gevonden dankzij Cindy! Als je op zoek bent naar een trouwjurk kan ik Weddings echt aanbevelen. Je wordt zo vriendelijk geholpen, iedereen krijgt wat te drinken en wat lekkers. Het is erg gezellig en je krijgt ruim de tijd. Al met al geweldig!

Mèlanie Stauthamer | Alphen aan den Rijn

Super geholpen en prachtige zaak

9

22-12-2021
✔ Beveelt ons aan
Het was heel rustig in de winkel. Verkoopster hield onwijs goed rekening met mij en wat ik wilde. Uiteindelijk prachtige jurk gevonden. Ze nam goed de tijd voor ons en was heel fijne ervaring

Anita Kortleve | Berkel en Rodenrijs

In één woord; Fantastisch!

10

18-12-2021
✔ Beveelt ons aan
Vandaag op de valreep mijn afspraak van eind december kunnen verzetten. Ik kon direct langskomen waardoor mijn jurk toch nog op tijd te bestellen zou zijn i.v.m de aangekondigde lockdown. Echt super dat ik meteen kon komen. Heel goed en fijn geholpen. Rustig, eerlijk en nemen echt de tijd voor je. Vooral het gevoel bij een jurk laten ze goed naar voren komen. Het hebben van een eigen hoekje met de mensen die je mee neemt hebben wij als erg fijn ervaren. Toen we eenmaal voor de jurk geslaagd waren kregen we ook nog heerlijke champagne, werden er foto’s gemaakt en kregen we nog meerdere leuke verrassingen mee.

Ylonka Bierenbroodspot | Hekelingen

Wat een geweldige zaak!

10

18-12-2021
✔ Beveelt ons aan
Ik ben uitstekend geholpen door een van de medewerkers, het was een onwijs lieve en leuke dame. Ze had meteen in de gaten waar ik van houd, en wat ik juist niet mooi vind. Er is ontzettend veel keuze, de paskamers zien er netjes uit en zijn erg ruim. Toen ik ‘ja’ had gezegd tegen een jurk, werd dit meteen op een leuke manier gevierd in de winkel.

Merel | Uitwijk

Wat een fijne en prettige ervaring!

10

15-12-2021
✔ Beveelt ons aan
Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij Weddings. Er wordt goed naar je geluisterd en daarop ingespeeld. Op die manier bouwden we steeds verder naar mijn droomjurk, die we uiteindelijk vonden! Wat een goede en fijne service!

Natasja | Vlaardingen

Geweldig

10

13-12-2021
✔ Beveelt ons aan
Super goed geholpen door Sylvia! Ze luister goed naar de bruid en neemt echt de tijd.

Maxine | Rotterdam

Over Weddings Bruidmode Winkel

Wat kun je van ons verwachten?

6x uitgeroepen tot beste bruidsmodewinkel

Pasruimte met privacy en persoonlijke aandacht

Proosten met champagne op jouw droomjurk

Geholpen door ervaren adviseuses en coupeuses

Veilige aankoop via CBW

7 dagen per week geopend

Afspraak maken