Weddings klantervaringen
Klantervaringen

Wat vinden onze bruiden van Weddings Bruidsmode?

Super!

10

14-07-2024
✔ Beveelt ons aan
Vandaag voor het eerst jurken gaan passen voor mijn bruiloft. De zaak zag er prachtig uit! Ik ben door Nina geholpen, echt een topper! Ze heeft me super professioneel en vriendelijk geholpen. Het was ook nog eens erg gezellig! Ik heb mijn droom jurk gevonden super ! Liefs Loy

Loy | Oud-Beijerland

Super leuke dag gehad!

10

09-07-2024
✔ Beveelt ons aan
Het was een hele fijne ervaring om bij jullie in de winkel te zijn. We werden erg gastvrij ontvangen en het brede assortiment met allemaal prachtige trouwjurken was fantastisch. Ik werd super goed geholpen en heb dan ook een hele mooie jurk gekocht. Kan niet wachten om deze weer te mogen komen passen!

Maaike | Bergen op Zoom

Geweldig

10

30-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Hele toffe meiden ben ook goed geholpen

De leeuw | Klaaswaal

In 1 woord: TOP!

10

24-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Mijn verkoopster, Cindy, een fantastische madame! Niets was haar te veel...al de jurken die ik zelf reeds gekozen had mocht ik passen en uiteindelijk de jurk gekocht die zij aanbevolen had. Geen makkelijke jurk om te passen en wel 3 keer terug aan en uit zonder dat ze ongeduldig werd. De verkoopsters hier in België kunnen een voorbeeld aan haar nemen! Bedankt Cindy voor de leuke ervaring. Groetjes, Cindy uit België

Cindy | Booischot

Super!

10

21-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Ik had totaal geen idee wat me te wachten stond en had verschillende jurken uitgezocht. Er werd echt de tijd voor me genomen om een passende jurk te vinden en de styliste had duidelijk genoeg ervaring! Met een hele andere jurk geslaagd dan ik in eerste instantie had gedacht! En dat in ongeveer een uur! Echt een top ervaring gehad, ik raad het zeker aan!

A | Delft

Fantastisch

10

17-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Ik ben heel goed geholpen , heel vriendelijk een aanrader !! Top gewoon

Natalie | 9170 Sint-Gillis-Waas

Fantastisch

10

15-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Super leuke aardige dames die echt naar je wensen luisteren, meedenken en je eerlijk advies geven. Nemen ook echt die extra stap op voor jou DE jurk te vinden. Helemaal blij en geslaagd dankzij de goede hulp van Nina! 🙂

Rachel | Dordrecht

Fantastisch!

10

15-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Onwijs hartelijk, kundig en behulpzaam geholpen. Wat een geweldige ervaring!

Judith | Nieuwerkerk aan den IJssel

Fantastisch!

10

15-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Lieve Nina ontzettend bedankt voor je ondersteuning en begeleiding gedurende de zoektocht naar mijn droomjurk! Mede dankzij jouw expertise en fijne advies heb ik de jurk gevonden! Ik raad Weddings zeker aan! Tot snel!

Allysa | Spijkenisse

Geweldig!

10

10-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Geholpen door Nina en dat was echt super. Leuke adviseuse die in no-time doorheeft wat je wilt! Echt heel blij mee geweest!

Monica | Werkendam

Top ervaring!!!

10

02-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Ik had enorm veel moeite en stress over het vinden mijn droom jurk. Bij meerdere zaken langs geweest maar bij elke zaak had ik het gevoel dat de stylistes mij niet begrepen. Ik had de hoop bijna opgegeven totdat ik bij Weddings langsging. Enorm enthousiast, vakkundig en meedenkend personeel! De stylist luisterde goed naar m’n wensen en de eerste jurk die ik bij Weddings heb gepast was de perfecte jurk!!! Ik raad Weddings aan bij elke bruid!!

Zala | Leerdam

Fantastisch

10

01-06-2024
✔ Beveelt ons aan
Super goed geholpen, er werd zo goed meegedacht en het wad heel gezellig

Alejandra | Leiden

Warm, behulpzaam, geduldig en enthousiast

10

29-05-2024
✔ Beveelt ons aan
We waren heel goed ontvangen. Er was veel persoonlijke aandacht. Het was allemaal goed geregeld. We hebben eerlijk advies gekregen. Ze waren heel behulpzaam, begripvol en geduldig. Ook gewoon enthousiast en gezellig. Hele fijne ervaring en zou het iedereen aanbevelen.

Manuela | Rotterdam

Geweldig!!!

10

25-05-2024
✔ Beveelt ons aan
Het was een hele mooie middag. Goed geholpen en ze zijn zo behulpzaam om jou droomjurk te vinden. Ik ben geslaagd voor mijn droomjurk in 1 woord geweldig. Vriendelijk personeel, mooie winkel en super behulpzaam

Sharon | De Lier

Kostbare dag met mooi resultaat!

9

24-05-2024
✔ Beveelt ons aan
Vandaag ben ik mijn zoektocht naar mijn droomjurk gestart bij Weddings. Bij binnenkomst werden wij welkom geheten door professional en expert Nina. Allereerst werd ik door Nina op mijn gemak gesteld en vervolgens begon het avontuur. Met heel veel geduld, begrip en een dosis humor ben ik geslaagd voor mijn droomjurk. Ik wil Nina bedanken voor de adviezen en het geduld. Ik kom graag terug om de jurk door te passen. Tot dan!

Sabrina van der Meer | Rijswijk

Perfect geholpen en mijn droomjurk gevonden!

10

24-05-2024
✔ Beveelt ons aan
Iedereen was super vriendelijk en heeft met mij meegedacht! Voelde me helemaal op mijn gemak en ik ben Cindy heel dankbaar dat ze mijn droomjurk heeft gevonden! Bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Cora | Hoogvliet

Wat kun je van ons verwachten?​