Weddings klantervaringen
Klantervaringen

Wat vinden onze bruiden van Weddings Bruidsmode?

Top service en ervaring

10

17-04-2024
✔ Beveelt ons aan
Ik heb er een eindje voor moeten reizen, maar het was het zeker waard! Het is een prachtige winkel met prachtige jurken en super behulpzame en vriendelijke medewerkers. Super goed geholpen en heb dan ook mijn droomjurk gevonden!

Merel | Enschede

Fantastisch!

10

13-04-2024
✔ Beveelt ons aan
Super lieve meiden met veel geduld. Er is een relaxte en ongedwongen sfeer. Super veel keuze qua jurken en voor elk budget wel wat! Ik heb mijn droomjurk gevonden en ben zó blij! Met extra dank aan Nathalie!!

De Boer | -

"Once in a lifetime experience"

10

11-04-2024
✔ Beveelt ons aan
Zonder dat ik wist wat mij te wachten stond, stapte ik binnen bij Weddings. Cindy heeft mij enorm goed geholpen bij de zoektocht naar mijn droomjurk. Ze was heel erg lief en niets was te veel. Het uitkiezen van mijn jurk bij Weddings was een fantastische ervaring, 1tje die ik me nog lang zal herinneren.

Jolien | Essen

Geweldig

10

07-04-2024
✔ Beveelt ons aan
Het was erg speciaal om zulke mooie jurken in het echt te zien en om ze ook aan te hebben. Werd erg goed geholpen, was een hele lieve vrouw. Voelde me echt een prinses in mijn droomjurk. Kan nu nog steeds niet bevatten dat ik in één keer mijn droomjurk heb gevonden. Heb nu nog meer zin in mijn trouwfeest. Kan niet wachten om mijn jurk weer aan te hebben.

Nathalie | Zoetermeer

Een geweldige ervaring

10

02-04-2024
✔ Beveelt ons aan
Super goed ontvangen, er is heel goed geluisterd naar mijn wensen en super goed meegedacht.

Marion | Hardinxveld-Giessendam

Super genoten, super geholpen en super geslaag!

10

31-03-2024
✔ Beveelt ons aan
Het was een super ervaring, de afspraak draaide echt om mij en er was alle tijd en vrijheid om mijn perfecte jurk te vinden! En die heb ik gevonden ook! Echt een feestje, zowel voor mij als mijn entourage 😉

Sanne | Sliedrecht

Perfect

10

29-03-2024
✔ Beveelt ons aan
Hele mooie zaak met een ruime keuze. Ben heel fijn geholpen door Nina en heb mijn droomjurk kunnen vinden! Ze neemt echt de tijd en jaagt je niet op. Ze maakt er een feestje van zodra je de keuze is gemaakt.

W | Amsterdam

Mooiste jurk ooit uitgekozen

10

26-03-2024
✔ Beveelt ons aan
We werden super leuk geholpen, ze begreep gelijk wat ik bedoelde. Na de 3e jurk was het al raak. Mn gezelschap was ook gelijk enthousiast. Toch nog wat jurken passen om te kijken of het de jurk nog kon overtreffen. Toch nog een keer jurk 3 aan en dat was de jurk. I said yes to the dress!!!

Mirella | Beverwijk

Geweldige ervaring

10

25-03-2024
✔ Beveelt ons aan
Mijn ervaring bij Weddings was heel erg goed. Het was super dat wij hier op een zondag terecht konden. We werden heel hartelijk ontvangen en Sandra heeft deze unieke ervaring echt onwijs dierbaar gemaakt. Ik voelde mij echt gehoord en begrepen door Sandra en ze dacht ook super goed mee in wat ik mooi vond. Sandra creëerde een fijne ervaring voor mij en mijn entourage. Iedereen heeft enorm genoten. Ik ben uiteindelijk heel blij dat ik mijn droomjurk heb gevonden!

Carlijne | Utrecht

Fijne service!

8

21-03-2024
✔ Beveelt ons aan
goed geholpen, jammer dat er op website niets vernoemd wordt over vermaakkosten.

Birgit | geldermalsen

Mooie zaak, met enorm leuk personeel!

10

17-03-2024
✔ Beveelt ons aan
Het personeel van Weddings maakte deze dag nóg mooier en feestelijker dan hij al was. Met een hele persoonlijke benadering, werden we erg goed geholpen. I said yes to the dress, thanks to Weddings en in het bijzonder Nina. Dank jullie wel!!

Anoniem | Anoniem

Leuke ontspannen beleving

10

10-03-2024
✔ Beveelt ons aan
Ik ben geweldig geholpen door Mirjam! Wat een heerlijk mens, die helaas al heel snel wist wat mij stond en wat voor jurk ik nodig had. Ik zeg helaas, want er hangen zoveel mooie jurken, je zou ze allemaal wel willen passen! Binnen no time had ik dé jurk dankzij de expertise van Mirjam. Iedereen die er werkt was lief, gezellig en ik vond het echt een feestje om er te zijn. Bedankt dames voor deze ervaring.

Samaya | Middelburg

Droomjurk gevonden.

10

06-03-2024
✔ Beveelt ons aan
Super fijn geholpen door Nina en mijn droomjurk gevonden! Prachtige winkel en groot assortiment.

Sanne | Haarlem

Geweldig!

10

28-02-2024
✔ Beveelt ons aan
Ik ben super goed geholpen door Mirjam. Zij wist precies wat bij mij zou passen. De eerste jurk die ik aan had was meteen geslaagd! Ze nam ook alle tijd voor ons. Het was een geweldige ervaring.

Melisa | Amsterdam

Dream

10

25-02-2024
✔ Beveelt ons aan
Wij werden warm ontvangen bij Weddings. Eerst geluisterd naar mijn verhaal, mijn inspiratie ideeën laten zien en wensen bekend gemaakt. Er werd goed geluisterd en daaruit gingen we meteen aan de slag. Een aantal prachtige jurken gepast, die allemaal fantastisch waren. Maar één daarvan spande duidelijk de kroon. Er werd al snel Ja gezegd, wat een feest! En dit is het nog maar het begin van alles wat komt..

Eliza | Rilland

Het was geweldig!

10

21-02-2024
✔ Beveelt ons aan
Het shoppen van een bruidsjurk bij Weddings was een hele leuke ervaring. Ik werd geholpen door Nina. Zij nam echt de tijd en was ook eerlijk. Ze stelde mij op mijn gemak.

Simone | Middelburg

Wat kun je van ons verwachten?​