Klantervaringen

Super!

10

18-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Mooie, fijne ervaring bij Weddings vandaag gehad. Goed geholpen, prachtige winkel met veel keus. Ik vond het erg prettig dat ik met de verkoopster even langs de jurken mocht kijken, zodat ik er zelf ook een blik op kon werpen. Erg tevreden.

Rachel | Zegveld

Supergoede service!

10

16-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Mijn bezoek aan Weddings was heel fijn! We werden netjes opgevangen en mijn stylist nam ruim de tijd voor me. De afspraak liep wat uit en dat werd goed geregeld. Ik kreeg advies waar nodig en was op de juiste manier aanwezig. Ze nam echt de tijd voor me waardoor ik vol vertrouwen de keus kon maken!

Rosella | Utrecht

Fantastische ervaring

10

16-01-2020
✔ Beveelt ons aan
De bruidsconsulente heeft mij heel goed advies gegeven. Ik had negatieve ervaringen in andere winkels, maar ben uiteindelijk heel erg blij met wat ik heb gekozen en hoe het bij mij staat. Zonder haar zou het absoluut een andere ervaring zijn geweest.

Jacqueline | Haarlem

Super

10

13-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Super leuk geholpen , en allemaal mooie jurken ūüėć

Anne | ‚ÄėS-gravenzande

Geweldig

10

13-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Gisteren had ik een afspraak bij Weddings en ik vond het een hele fijne winkel. De styliste Anne hielp me en ze was heel behulpzaam en luisterde echt naar me. Ik had er een heel goed gevoel bij. Zo mocht ik in de winkel met haar meelopen en de jurken bekijken en ik mocht heel veel jurken passen. Mijn droomjurk had ik als eerste gepast en uit eindelijk werd deze jurk het hem ook en dat werd gevierd samen met mijn familie en vriendinnen die mee waren gegaan. Ik vond het een zeer prettige ervaring. Bedankt Anne, ga zo door!

Wendy | Den Haag

Topdag!

10

12-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Heel goed begeleid en geholpen bij het vinden van mijn droomjurk.

Zo√ę | Rotterdam

Geweldige ervaring

9

12-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Prachtige lokatie, vriendelijk personeel. Niet te klein, niet te groot. Say yes to the dress ervaring. Je wordt echt in het middelpunt gezet. Misschien mag het een tikkeltje persoonlijker, vandaar de 9. Maar ik raad het iedereen aan!

Lisa | Amsterdam

I sais yes to the dress

10

11-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Goed geholpen

Melanie | Brussel

Super

10

11-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Super winkel met leuk, vrolijk en vriendelijk personeel. Bij aankomst heb je meteen een goed indruk en ervaring. Je word vriendelijk ontvangen en geholpen. Ze luisteren goed naar wat je in gedachte hebt en gaan zo met je op weg naar je droom jurk.

Anke | Born

Héle fijne zaak!

10

08-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Dit was de eerste bruidsmodezaak waar ik was om jurken te gaan passen en ik ben ook meteen geslaagd! Super kundige en vriendelijke meiden die je helemaal gerust stellen en ook weten wat jou goed staat zonder opdringerig te zijn. Ik ben met een droomjurk de deur uit gegaan die ik zonder hun hulp niet had gevonden. Dikke 10 van mij dus!

Ellis | Haarlem

Leuk gehulpen

10

06-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Top

Paula | Rotterdam

The best! geweldige hulp en bijzondere ervaring

10

06-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben echt fantastisch geholpen. Ik voelde me geen moment bezwaard door keuze voor veel jurken, niets voelde teveel en met veel humor en expertise ben ik bij mijn ultieme jurk gekomen. Ook het vieren van ,maakte de ervaring compleet. Het is niet niks, zo’n jurk!

Donja | Amsterdam

Fijne winkel en goed geholpen

9

02-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Er is veel keuze qua jurken en je kunt alle jurken bekijken en kiezen.Er is ook genoeg tijd om veel jurken te kunnen passen als dit nodig is. Ik vond het fijn dat er goed naar je geluisterd wordt en meegedacht wordt in mogelijkheden. ook het snel handelen en afstrepen van jurken heb ik als fijn ervaren.

Lisa | Leiden

Heel positief

10

02-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Eindelijk was het dan tijd om opzoek te gaan naar DE jurk. Zelf had ik er van te voren niet veel vertrouwen in, omdat ik niet veel jurken helemaal fantastisch vind. Wel een plaatje in mn hoofd maar ja.. vind het maar eens. Ik had een verkoopster die me precies snapte en begreep wat ik wilde. Het was allemaal heel relax en tegelijkertijd gezellig. Nu nog maandjes wachten tot die binnen is. Maar Anne, dankudankudanku! Voor het helpen bij het vinden van mijn jurk.

Manon | Schoonhoven

Helemaal super!

10

30-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Cindy dacht onwijs goed met me mee en gaf me de tijd de jurken te proberen en voelen wat wel of niet bij mij past.

Alexandra | Rotterdam

Hele leuke verkoopster!

8

29-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Ik had een super leuke verkoopster (denice). Werd heel goed geholpen en de eerste jurk was gelijk raak! Mocht veel jurken passen en ze adviseerde me ook echt om ook iets anders te passen dan ik in gedachte had. Namen echt de tijd voor je.

Susanne | Rotterdam