Klantervaringen

Geweldig.

9

27-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Super fijn geholpen door de lieve behulpzame eerlijke verkoopster Anne. Voelde me gelijk op mijn gemak. Ze luisterde goed wat ik voor jurk zocht en ben daarom snel en goed geslaagd.

Stephanie | Tilburg

Ik ben zeer prettig geholpen!

9

27-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben zeer prettig geholpen!

Mayke | Maarssen

Heel fijne ervaring

10

27-09-2020
✔ Beveelt ons aan
De adviseuse Anne, luisterde goed naar mijn wensen, heeft me enorm goed geholpen! Ze heeft alle jurken gepakt die ik op mijn lijstje had naar uiteindelijk is het de jurk geworden die zij uit eigen initiatief en door het luisteren naar mijn wensen uit het rek pakte.

Jessica | Zegge

Geweldig

10

27-09-2020
✔ Beveelt ons aan
was geweldig hele mooie winkel en superfijn personeel

Monique | nuenen

Super goed geholpen

9

26-09-2020
✔ Beveelt ons aan
We zijn vriendelijk ontvangen. We werden geholpen door Sandra. Ze nam de tijd om uit te vinden wat ik wel en niet leuk vond. Ze had goede suggesties. Dankzij haar heb ik zeker mijn droom jurk gevonden.

Roxane | Rotterdam

Prettige, nette en gezellige service waarbij alles aangepast werd naar de wensen van de bruid.

9

26-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Netjes en op tijd ontvangen door verzorgd en vriendelijk personeel.We werden goed voorzien van thee/koffie/fris en chocola. De styliste was vriendelijk en kon de jurken precies op mijn wensen aanpassen. Zij bracht nieuwe ideeën en dit zorgde ervoor dat ik een jurk aan kreeg waar ik me een echte bruid in voelde!! Super ervaring en ik kan niet wachten totdat ik de jurk weer aan mag. Dus hier de tip: Say yes to the dress @Weddings !!!!!!!

Nancy | Kortenhoef

Geweldig

10

26-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Het was een gouden dag. Werd zo goed geholpen, ze had echt verstand van haar vak. Was super vriendelijke en gewoon een lieve meid.Wist goed door te vragen en daardoor de perfecte jurken te vinden. Zo genoten.

Marsha | Biddinghuizen

In één keer geslaagd

8

23-09-2020
✔ Beveelt ons aan
De ontvangst was heel vriendelijk. Nadat de verkoopster me wat vragen had gesteld kon ik met haar en mijn moeder jurken uitzoeken in de vele rekken.Ik heb er 6 of 7 gepast en de 2e jurk is het geworden. De verkoopster was heel vriendelijk en dacht ook goed mee. Wel voelde ik me soms wat opgejaagd. Ik kreeg het gevoel alsof ik gelijk na het aantrekken van een jurk het hokje uit moest om hem aan mijn entourage te laten zien, terwijl ik liever eerst zelf rustig wilde bedenken wat ik ervan vond. Ik heb dit toen aangegeven en het was verder geen probleem.Bij geen één jurk had ik gelijk het wow-effect wat je op tv zo vaak ziet. Hierdoor zakte de moed me een beetje in de schoenen. De verkoopster zei ‘als je dé jurk aan hebt, weet je het’. Het was ongetwijfeld een goedbedoelde opmerking, maar na 6 jurken zakte de moed me echt in de schoenen. En ging ik ook aan mezelf twijfelen. Ik was erg nerveus, dus dat zal er ongetwijfeld ook wel mee te maken hebben gehad.Uiteindelijk koos ik de 2e jurk nadat ik hem nog een keer aan had gedaan. Ik vond dat echt de mooiste. Het is iets heel anders dan ik vooraf had gedacht, maar ik ben erg heel blij mee.De service in de winkel was verder goed. Ik ben goed geholpen met een sluier en ik kon ook wat schoenen passen. De winkel is ook erg mooi. Kan niet wachten om mijn jurk over een paar maanden weer aan te doen.

Melissa | Kwintsheul

Top!

10

23-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik was echt bang nergens te kunnen vinden wat ik zocht, maar heb toch hier mijn jurk kunnen vinden! =D

Suuz | Heenvliet

Super

10

21-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik heb een Helen super goede ervaring. Klantvriendelijk een fijn gesprek een gezellige sfeer eerlijk advies top echt. Super geholpen bij weddings.

Jolanda | Weert

Erg behulpzaam, vriendelijk en geïnteresseerd

10

19-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Het is een mooie grote bruidszaak waarbij je goed apart zit met je clubje om te passen en te showrn. Genoeg keuze en Sandra was erg behulpzaam!

Colinda | ‘S gravenzande

Geweldig geholpen!

10

19-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Bij Weddings werden wij fantastisch geholpen. Door nare familie omstandigheden moest onze bruiloft ineens binnen 3 maanden geregeld worden. Weddings dacht mee en heeft ervoor gezocht dat ik mijn droomjurk op tijd thuis zal hebben. Heel erg fijn!

Nina | Rotterdam

TOP!

10

16-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Wauw ik had nooit verwacht dat alles zo vlot zou verlopen! Wat leuk dat jullie streven naar die totaalbeleving! Van Champagne tot het badjasje met bride op! Ook heel leuk dat iedereen zijn eigen “lounge” heeft.

Fatiha | De Haan

Ik ben vriendelijk en goed geholpen!

10

14-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Ikzelf vond het heel lastig, maar ik ben heel goed en vriendelijk geholpen met veel geduld!

Tessa | Nieuwveen

Precies zoals ik het altijd gedroomt heb

10

12-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Cindy en Denise namen heerlijk de tijd voor me. Wat bofte ik dat er eentje nog ingewerkt moest worden en dus twee van die fijne meiden had! Wat een heerlijke ervaring, wat heb ik genoten. Ik was zo bang dat mijn droom van het jurken passen verpest zou worden door corona, maar gelukkig niet. Op een gegeven moment kon ik even niet meer kiezen, maar stiekem was deze jurk al overduidelijk the one. Had ik alleen zelf nog niet door. De meiden van Weddings denken fijn met je mee en geven hun professionele mening zonder dat ze je eigen keus beinvloeden. Heel fijn. Binnen no time leren ze je kennen en weten ze wat je wel en niet mooi zou vinden. Ik wilde mijn jurk niet meer uitdoen. Tranen van geluk. Kan niet wachten tot de eerste doorpasafspraak!

Eline | Den Hoorn

Magisch

9

12-09-2020
✔ Beveelt ons aan
De verkoopster liet mij erg mooi voelen tijdens het passen. Ze was eerlijk, vakkundig en gezellig. Dit gaf een prettig gevoel.

Larissa | Alphen aan den Rijn