Wat vinden onze bruiden van Weddings Bruidsmode?

Geweldige service en compleet op mijn gemak gesteld!

10

15-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Weddings was de eerste bruidswinkel die ik bezocht en ik had er een geweldige ervaring. Ten eerste is de winkel prachtig, schoon, uitnodigend en heeft een fantastisch assortiment. De styliste was super vriendelijk en behulpzaam, en keek echt naar wat bij mij paste. Top ervaring en ik had binnen anderhalf uur mijn droomjurk gevonden!

Jolie | Zaltbommel

Geweldig, heerlijk en bijzonder

10

10-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik was wat gespannen, maar werd helemaal op mijn gemak gesteld. We kozen samen jurken uit in verschillende stijlen. Sommige jurken die ik wilde passen, waren er niet, maar om die reden kozen we een andere uit in dezelfde stijl. Tijdens het passen zag de verkoopster meteen aan mn gezicht wat ik ervan vond. Ze zei dat alles prachtig stond, maar dat het ene meer of minder paste bij mij als persoon. Ik voelde me op mijn gemak, en voelde me prachtig. Een heerlijke ervaring verder en een prachtige jurk. En daarnaast is ook de locatie prachtig!

Kimberly | Barendrecht

Geweldig

10

02-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik ben super geholpen er werd enorm goed geluisterd, maar ook naar mij gekeken wat echt bij mij zou staan. Onwijs fijn dat iemand je smaak al kent binnen een kwartier.

Melanie Van Helden | Rotterdam

Bijzondere ervaring!

10

30-07-2022
✔ Beveelt ons aan
De eerste keer trouwjurken passen is al heel speciaal, maar bij Weddings voelde ik me echt bijzonder. We mochten zelfs nog aan het eind van de dag terugkomen (zonder afspraak) om de jurk te kopen die ik eerder die dag al aan had. Er werd echt de tijd genomen voor ons. Ook voelde Nathalie goed aan welke jurken bij mij paste. Fantastische dag om nooit te vergeten!

Joyce | Rotterdam

FANTASTISCH

10

29-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Een PRACHTIGE dag met een topmadam die me super goed geholpen heeft. Voelde me een echte bruid . Genoten van het eerste tot laatste moment Jullie zijn GEWELDIG!!!

Vanessa | Moerzeke België

Geweldig!

10

27-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik heb een ontzettend leuke dag gehad en heb mede dankzij Sandra de perfecte jurk gekozen! Ik werd onwijs goed geholpen en kreeg ook steeds haar eerlijke mening. Dikke aanrader!

Steffie | Hoofddorp

Een bruidswinkel die ik iedereen zou aanraden

10

23-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik heb mijn droomjurk gevonden, bedankt voor de fijne en gezellige dag!!

Jessica | Almere

Super!

10

23-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Vandaag een hele mooie en speciale dag gehad bij Weddings. Weddings was de eerste bruidswinkel waar ik naartoe ging en ik ben gelijk geslaagd. Ze hebben een hele grote assortiment en ik ben super begeleid door Mirjam. Ze wist precies wat ik mooi vond en door haar heb ik DE jurk gevonden! Heel erg bedankt!

Kim | Capelle aan den IJssel

Fantastisch, heel fijne ongedwongen sfeer.

10

22-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Heel goed geholpen door de medewerker. Het is ook fijn om zelf te mogen kijken tussen alle jurken.

Jonie | Nieuwkoop

Fijn geholpen!

8

17-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Leuke en mooie winkel fijn geholpen en geslaagd voor me mooie jurk

Talisha | Monster

Fantastisch!

10

17-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Mirjam was een fijne, vrolijke, spontane en oprechte bruidsconsulent! Ze gaf eerlijk aan wat goed en en wat niet. Gaf aandacht aan de entourage en maakte er een super moment van!

Thirza | Beverwijk

Fantastisch!

10

17-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik ben geweldig goed geholpen door Cindy. Ze voelde goed aan wat ik wilde en gaf goed advies over wat past bij mijn lijf. Alle jurken die ik aan had stonden me goed maar de jurk die ik heb gekocht leek wel voor mij gemaakt!

Amber | Gouda

Fijne ervaring

10

17-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Super fijne ervaring gehad. Er werd ruim de tijd genomen en ik heb een stuk of 10 jurken kunnen passen. Goed advies gehad! Uiteindelijk geslaagd voor een hele mooie jurk.☺️

Daisy | Hoogvliet

Geweldig

9

17-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Hele fijne pasafspraak gehad. Een mooie winkel waarbij je je privé plek hebt. Hele fijne stylist gehad die met mij mee dacht en mij echt de bruid liet voelen. Daarnaast is er een grote selectie jurken waaruit je kan kiezen.

Astrid | Strijen

Super ervaring!

10

17-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Het was erg leuk om de jurk te zoeken bij Weddings! Uiteindelijk heel snel geslaagd met een top jurk. Leuk geëindigd met champagne en vuurwerk!

Kim | Rotterdam

Super service!!

9

12-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Vanaf binnenkomst super fijn geholpen! Luisteren naar je mening en denken ook goed met je mee. Voelde mij zeer op mijn gemak en kon mij geen betere ervaring voorstellen!!

Vera | Amsterdam

Over Weddings Bruidmode Winkel

Wat kun je van ons verwachten?

6x uitgeroepen tot beste bruidsmodewinkel

Pasruimte met privacy en persoonlijke aandacht

Proosten met champagne op jouw droomjurk

Geholpen door ervaren adviseuses en coupeuses

Veilige aankoop via CBW

7 dagen per week geopend

Afspraak maken