Klantervaringen

Mooie ervaring!

10

20-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Goede service, mooie jurken en winkel. Aankoop van de jurk wordt leuk gevierd met champagne!

Anne | Zierikzee

Fantastisch

10

19-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Het was precies zoals ik me had voorgesteld. Zeer goed geholpen en ze had snel door welke stijl ik mooi vond en ook wat bij mij paste. Gaf haar eerlijke mening waardoor ik uiteindelijk een prachtige jurk heb gevonden die ik zelf misschien nooit had gevonden/uitgezocht. En als afsluiter de champagne maakte de ervaring helemaal af!

Linda | Capelle ad IJssel

Zeer tevreden en geslaagd !

9

19-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Geholpen door Sandra die zeer professioneel zag waar mijn voorkeur naar uit ging en wat mij goed stond. Op mijn verzoek zijn er veel verschillende modellen gepast, gewoon voor ze zekerheid, en ben ik op de jurk die ik al online had gezien uitgekomen. Nu in spanning afwachten tot hij binnen komt.

Nadia | Amsterdam

Super vriendelijk

10

18-10-2021
✔ Beveelt ons aan
We werden hartelijk ontvangen. Er werd geluisterd naar wat je wel of niet mooi vond. Eerlijk advies. Vond hier mijn droomjurk.

Athena | Ekeren

Onvergetelijke ervaring

10

17-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Ik heb een geweldige middag gehad bij Weddings! Cindy was een superlieve verkoopster en wist mij heel goed te helpen. Ik heb mijn droomjurk gevonden!

Michele | Vlaardingen

Super geholpen in mijn zoektocht!!!

10

13-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Super geholpen door Ann, begonnen met wat jurken van mijn pinterest bord en ze zag al sneller dan ik zelf wat ik van een jurk vond (iets met houding en een glimlach :D). Heeft me dan ook zeker de juiste jurken laten passen en me begeleid bij het af laten vallen van jurken voordat mijn rek bleef vol hangen. Met een dosis gezelligheid en humor, flink wat jurken aangehad deze afspraak, maar 1 bleef echt hangen. Na toch nog wat angst voor de keuze er nog even rustig over nagedacht, dit werd volledig begrepen en ook gestimuleerd bij twijfel. Daarna toch weer gebeld voor een afspraak bij ann en na het aan doen van de jurk niet gestopt met lachen! Naast een fantastische jurk, ook zeker een fantastische ervaring gehad!! Bedankt weddings en extra dank aan Ann 😀

Julia | Barendrecht

superfijn

10

13-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Blij dat ik voor Weddings heb gekozen werd ontzettend fijn geholpen en er werd goed rekening gehouden met mijn budget en wensen. Zou er zo nog een keer heen gaan!

Marieke | Oud-Beijerland

Super geduldig en kundig

10

11-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Ik heb een onwijs goede ervaring bij Weddings gehad. Wat een onwijs geduld en goed advies. Ik heb me erg gezien en gehoord gevoeld en Weddings is zelfs langer open gebleven. Dat voelde heel oprecht en klantvriendelijk. Wat een top ervaring.

Richa | Huizen

Genoten van deze fantastische dag!

10

10-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Ontzettend goed geholpen door Sandra. Direct hartelijk ontvangen en ze nemen alle tijd voor je! Of je nou één jurk wil passen of 20 jurken, het maakt niet uit! Sandra gaf haar mening, zonder deze op te dringen o.i.d., zo ontzettend fijn! Ik ben blij dat ik naar Weddings ben gekomen om mijn droomjurk te shoppen. Bedankt voor deze fantastische ervaring!

Ivette | Tegelen

Super fijne winkel!

10

10-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Super mooie winkel met heel vriendelijk personeel. Er is zo veel keus! Hier ook geslaagd voor mijn jurk. Ze nemen zo goed de tijd voor je en adviseren je echt heel goed.

Lois | Den Haag

Helemaal top!!

8

10-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Wat een geweldige ervaring. Super leuk ontvangen en heel proffesioneel geholpen. Bij andere bruidshuizen een Max van 5 jurken passen hier geen maximum.

Jolanda | Barendrecht

Vriendelijk, geintreseerd, behulpzaam en duidelijk. Of terwijl top.

9

10-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Vriendelijk, geintreseerd, behulpzaam en duidelijk. Of terwijl top. Was al eerder in andere winkels geweest waar ik mij niet op me gemak voelde Ben bij weddings geholpen door Anna en het was super, echt hoe je hoopt dat een afspraak verloopt. Het was gezellig en er werd goed geluisterd naar wat ik echt wilde iets dat in andere winkels veel minder was. Het enigste min puntje waardoor het geen 10 is was omdat ze de 2de afspraak die ik telefoonisch had gemaakt niet hadden opgeschreven en hierdoor op de dag van het kopen van de jurk het een beetje kortaf was.

Anouk | Nieuwkoop

Persoonlijke aandacht met oog voor detail

10

09-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Een pas sessie bij Weddings is een feestje. De gezellige zithoekjes, decoratie en de persoonlijke service in de winkel zorgen voor dat speciale gevoel voor mij, als aanstaande bruid.

Layla | Utrecht

Geweldig !

10

07-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Super fijn geholpen door Cindy. Wordt goed naar je geluisterd en mag zelf ook nog mee uitzoeken. Verschillende jurken gepast en met iets anders in gedachten geslaagd. Fijne ervaring en geeft je alle rust om met je droomjurk naar huis te gaan. Ik zal ze zeker aanraden ook als je nog niet goed weet wat je wilt!

Iris | Kinderdijk

Voor tijd! En rust en oprecht.

8

04-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Ik voelde geen druk! Goede afstemming, uitleg, mijn gevoel werd goed verwoord. Mijn twijfels mochten er zijn. Daardoor kon steeds bij mezelf blijven. Ik werd vandaag wakker, met veel vragen en twijfels. Een telefoontje aan de winkel, stelde mij weer gerust en ik kon weer mogelijkheden denken. Dankjewel.

Nidienne | Breda

Geweldig geholpen!

10

04-10-2021
✔ Beveelt ons aan
Bij binnenkomst werden we eerst naar ons ‘hoekje’ gewezen. We kregen wat te drinken. Daarna werd er gevraagd wat voor trouwjurk ik wilde. Ik mocht mee de winkel in en jurken beoordelen. Daarna begon het passen. Dat ging vlot en werd ik goed bij geholpen! Uiteindelijk snel mijn droomjurk gevonden. Dit werd gevierd met vuurwerk en bubbels.

Loes | Rhoon