Klantervaringen

Sfeervolle winkel waarbij de paservaring eens succes is geweest.

9

25-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Vriendelijk ontvangst, kopje thee/koffie en een ruime setting om met je gezelschap te kunnen zitten. Dit was de tweede winkel die ik bezocht voor het zoeken van de jurk. Ik zat nog in de oriëntatiefase om te zien welke jurken er beschikbaar zijn binnen mijn wensen. De eerste winkel had net niet wat ik zocht.De pasruimtes geven een privé sfeer maar toch niet afgesloten van de winkel en de andere pasruimtes. Houden goed rekening met je wensen, levertijd en budget. Kreeg de ruimte om meerdere jurken te passen en voelde me niet geforceerd gelijk tot kopen over te gaan. Mooie grote spiegel aanwezig om echt een indruk te krijgen van het lopen in je jurk. Hoewel ik voor mijn gevoel nog aan het oriënteren was, bij twee jurken toch het idee gekregen: ‘Ja dit kan hem worden!’ Bij mij hebben ze succesvol de ‘magische’ wisseltruc uitgevoerd toen ik nog twijfelde tussen 2 jurken. Voor de spiegel besloten ja dit wordt DE jurk en ik kan niet wachten tot de leveringsdag. Leuke toevoeging met bubbels en foto’s om er een feestelijk moment van te maken!

Melissa | Utrecht

Super ochtend gehad!

10

16-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Wij zijn afgelopen weekend bij Weddings geweest en hebben echt een super ochtend gehad! Onwijs goed geholpen en heel erg behulpzaam 🙂 Wat een feestje om hier je trouwjurk uit te zoeken!

Iris | Rotterdam

overweldigend

10

16-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Wat een bijzondere ervaring, wij zijn enorm goed geholpen naar de zoektocht voor mijn droomjurk, niks was te veel en alles was mogelijk. Fijn advies van onze adviseur en enorm veel keus, hier is het bijna niet mogelijk om je droomjurk niet te vinden.Weddings maakt het winkelen naar jou jurk echt een hele bijzondere ervaring, het was echt een feestje!

Anne-May | Den Bosch

Super fijn

10

13-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Een fijne ervaring met leuke en begripvolle adviseuse

Kayleigh | Delft

Top service en mooie jurken

9

12-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Het was een hele leuke ochtend. Kristal heeft me enorm goed geholpen en was een hele fijne, aardige en eerlijke begeleider.Fijn dat het rustig is in de winkel, er een ruime paskamer is en zithoek. Leuk dat er champagne was bij de definitieve keuze! Ik zou jullie zeker aanraden aan toekomstige bruiden…

Ella | Amstelveen

In geen woorden te omschrijven

10

11-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Na een warm ontvangst een super fijn gesprek gehad. Over wie ik nu ben en wat ik wil. Daarna super professioneel geholpen. Ze voelde mij precies aan en luisterde en keek goed wat ik zei en voelde!

Mandy | Alphen aan den Rijn

Service op maat!

10

09-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Bij Weddings ben ik uitstekend geholpen en uiteindelijk ben ik weggegaan met de perfecte jurk. Echt een aanrader!

Kim | Rotterdam

Geweldig

10

09-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Bij binnenkomst heel gastvrij en vriendelijk ontvangen. De sfeer is informeel maar wel heel professioneel. Ik ben geholpen door Silvia. Zij begreep mijn “jurkidee” heel goed. Nadat ik gekozen had voor mijn jurk kregen we ook ruim de tijd om dit te vieren.Ik zou Weddings zeker aan andere aanbevelen.

Shirley | Pijnacker

Relax, prachtige collectie. Gewoon top!

10

08-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben erg goed geholpen door Sandra, ik heb mijn droomjurk gevonden. Ze heeft me heel rustig geholpen, nam alle tijd voor me. Ik kijk uit naar mijn eerste passessie.

Ilona | Alblasserdam

Eerlijk, behulpzaam, geduldig en enthousiast.

9

08-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Tweemaal langs geweest. Een eerste keer om te oriënteren en daarvoor ook de ruimte gekregen. Ook de ruimte gekregen om de ervaring nog even te laten bezinken. Een tweede maal kon ik mijn wensen net wat beter omschrijven, nav de eerste afspraak en foto’s op de website. De consulente (Denice) luisterde goed naar de feedback die zowel door mij als mijn entourage werd gegeven. Ook stond zij stevig genoeg in haar schoenen om eerlijke feedback te geven (waardoor ik dus de tweede keer weer de afspraak bij haar heb ingepland). Ook ging zij het gesprek met mijn familie goed aan. Vol lof over haar.De zaak is verder schoon, modern en erg ruim.

Moryseth | Rotterdam

Het was een geweldige ervaring!

10

08-03-2020
✔ Beveelt ons aan
De verkoopster begreep mij meteen en heeft mij heel goed en geduldig geholpen. Echt een aanrader!!

Sharon | Rijnsburg

SUPER! Voornamelijk door verkoopster Denice

10

07-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Super geholpen, goed geluisterd naar mijn wensen en haar mening was heel eerlijk. Er was op het moment ook een bekende aan het passen, maar daar is heel goed mee omgegaan. Goede ervaring, zou iedereen adviseren naar Weddings toe te gaan!

Laura | Katwijk

Prettig en heel goed meegedacht

8

05-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ik vond het ook fijn dat er foto’s gemaakt mochten worden. Daarnaast werd er ook heel goed meegedacht over wat leuk zou staan.Ook vond ik het heel leuk dat de verkoopster mij voor de spiegel liet staan met de ene jurk en daarna de andere jurk voorhield en vervolgens weer weghaalde. Dat nam voor mij alle twijfels weg en vond ik een hele bijzondere ervaring.

Annabel | Rijswijk

Fantastisch

9

04-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Goed geholpen, aardige dame en moment even samen met mijn moeder na het kiezen van de jurk was heel fijn. We hadden even de tijd om te bewonderen en genieten van het moment! Super!

Manon | Maasdijk

Dankzij Weddings en zijn topteam bij het eerste winkelbezoek mijn droomjurk gevonden!

10

01-03-2020
✔ Beveelt ons aan
Omdat ik een maatje meer heb was ik heel onzeker over het vinden van de geschikte bruidsjurk. Een jurk vinden is geen probleem, een mooie jurk waar ik me comfortabel én mooi in voel daarentegen… Ik heb heel wat vooronderzoek gedaan om een winkel te vinden waar ik zeker was dat ik goed geholpen zou worden en een brede keuze had. Uiteindelijk zijn we speciaal vanuit Antwerpen naar Rotterdam gereden voor een afspraak bij Weddings. Wat ik op voorhand bestempelde als een “stressy” dag in de voorbereiding van ons huwelijk, is een superfijne ervaring geworden dankzij Denice. Zij heeft me ongelofelijk goed geholpen én ik ben na anderhalf uur met mijn droomjurk naar huis gegaan. Met een jurk die ik op voorhand verwachtte? Neen hoor ze heeft me gechallenged in mijn keuze en ben met iets helemaal anders vertrokken. Iedereen was trouwens unaniem eens met deze prachtjurk. Nu is het een tijdje wachten tot de jurk binnenkomt voor mijn eerste pasbeurt maar ik kijk er nu al naar uit!

Peggy | Antwerpen

Oprecht en met liefde geholpen

10

29-02-2020
✔ Beveelt ons aan
Een super lieve damen heeft mij geholpen op mijn droom jurk te vinden.

Jeffrey Maat | ROTTERDAM