Afspraak maken

Modeca

Filter

Modeca trouwjurken maken een grote indruk met hun ingetogen elegantie, ontstaan en ontworpen in Nederland. De bruidsjurken hebben unieke silhouetten, zijn stijlvol en hebben een moderne uitstraling. De mooie en unieke details op iedere jurk maken het design helemaal af. Daarnaast zijn de stoffen en materialen van de hoogste kwaliteit.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan trouwjurken van Modeca!

Nieuwe collectie trouwjurken van Modeca

Als bruid weet jij zeker dat jij met een one-of-a-kind jurk zult stralen op jouw trouwdag. De collecties van Modeca vertegenwoordigen stijlvolle opties voor bruiden met smaak en gevoel voor mode. Zit jouw droomjurk hier tussen?

Wil jij Modeca bruidsjurken passen?

Dit merk van Nederlandse bodem is verkrijgbaar bij Weddings Bruidsmode. Dus heb jij een bijzondere bruidsjurk gevonden, dan wil jij die natuurlijk passen! Je kunt eenvoudig bij ons een pasafspraak maken. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een Modeca trouwjurk kopen!