Brands

Modeca

Filter
Modeca - Weddings

Modeca trouwjurken maken een grote indruk met hun ingetogen elegantie, ontstaan en ontworpen in Nederland. De bruidsjurken hebben unieke silhouetten, zijn stijlvol en hebben een moderne uitstraling. De mooie en unieke details op iedere jurk maken het design helemaal af. Daarnaast zijn de stoffen en materialen van de hoogste kwaliteit.

Nieuwe collectie trouwjurken van Modeca

Als bruid weet jij zeker dat jij met een one-of-a-kind jurk zult stralen op jouw trouwdag. De collecties van Modeca vertegenwoordigen stijlvolle opties voor bruiden met smaak en gevoel voor mode. Zit jouw droomjurk hier tussen?

Wil jij Modeca bruidsjurken passen?

Dit merk van Nederlandse bodem is verkrijgbaar bij Weddings Bruidsmode. Dus heb jij een bijzondere bruidsjurk gevonden, dan wil jij die natuurlijk passen! Je kunt eenvoudig bij ons een pasafspraak maken. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een Modeca trouwjurk kopen!

Lees verder Sluiten

Collectie Modeca

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Droomjurk vinden: eenvoudig een pasafspraak maken.
✓ Style jouw bruidslook: bijpassende bruidsaccessoires, bruidssieraden en bruidsschoenen voor iedere trouwjurk.
✓ Koop met zekerheid: Weddings Bruidsmode is een CBW-erkende winkel.
✓ Meer inspiratie: bekijk al onze trouwjurken.
✓ Voor al jouw vragen: neem contact met ons op.