Bohemian trouwjurken

Filter

De bohemian trouwjurken zijn niet meer weg te denken uit onze collectie! Het is een stijl die zeer geliefd is onder bruiden en waar vele merken op inspelen. De boho bruidsjurk is perfect voor een strandbruiloft, een destination wedding of een huwelijk in de natuur. Maar laat vooral jouw creativiteit losgaan op jouw bruiloft thema als je de perfecte jurk op het oog hebt.

Wat is een bohemian trouwjurk?

De stijl van een boho bruid kan vele items bevatten, maar ze hebben allen een casual chic uitstraling. De boho bruid draagt liever een off-white kleur en houdt wel van een beetje speelse designs. Een trend die wij zien onder de bohemian bruidsjurk is doorschijnend kant, werkelijk prachtig voor deze stijl. Aan een bohemian trouwjurk denk je snel aan:

Wil jij bohemian bruidsjurken passen?

Bij Weddings Bruidsmode hebben wij een van de grootste collecties bohemian trouwjurken van Nederland. Heb jij een prachtige jurk gespot die jij wilt passen, maak dan eenvoudig een pasafspraak. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een boho trouwjurk kopen!

Boho trouwjurk inspiratie van Ibiza

Deze trouwjurken noemen we ook wel Ibiza stijl bruidsjurk of Ibiza-boho stijl. De reden dat deze benaming ook vaak gebruikt wordt is omdat Ibiza zich natuurlijk kenmerkt met relaxen, ontspannen, zon, zee en strand. De boho jurk is vaak een comfortabele trouwjurk, die luchtig om je lichaam heen zit. Uitermate geschikt dus voor warme dagen en bestemmingen.

Trouwjurk voor op het strand, dan wil je natuurlijk lekker gemakkelijk met je blote voeten over het strand bewegen. De wind pakt de lichte delen van je bohemian trouwjurk op en jij bent heerlijk op temperatuur. Zie jij jezelf al met de wind in je haren naar je aanstaande lopen? De Ibiza trouwjurk is ideaal voor buiten bruiloften.

Bruidsschoenen bij een boho bruidsjurk

Maak jouw boho bruidslook compleet met een gaaf paar bruidsschoenen. Je kunt gaan voor een stoere blokhak, een stijlvolle hak of platform sandalen. Natuurlijk zijn platte sandalen en slippers ook uitermate geschikt voor de boho bruid!

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in diverse prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!