Trouwjurken

Bohemian trouwjurk

Filter

De bohemian trouwjurk is niet meer weg te denken uit onze collectie! De bruidsjurk is perfect voor een strandbruiloft een destination wedding of een huwelijk in de natuur.

Ibiza trouwjurk

Deze trouwjurken noemen we ook wel Ibiza stijl bruidsjurk of Ibiza-boho stijl. De reden dat deze benaming ook vaak gebruikt wordt is omdat Ibiza zich natuurlijk kenmerkt met relaxen, ontspannen, zon, zee en strand. De boho jurk is vaak een comfortabele trouwjurk, die luchtig om je lichaam heen zit. Uitermate geschikt dus voor warme dagen en bestemmingen. Ga jij trouwen op het strand, dan wil je natuurlijk lekker gemakkelijk met je blote voeten over het strand bewegen. De wind pakt de lichte delen van je bohemian trouwjurk op en jij  bent heerlijk op temperatuur. Zie jij jezelf al met de wind in je haren naar je aanstaande lopen? De ibiza trouwjurk is ideaal voor buiten bruiloften.

KOM DE BOHEMIAN TROUWJURKEN PASSEN!

Droom jij van een bohemian trouwjurk met een geweldige Ibiza setting voor je bruiloft? Wij helpen je! Maak je afspraak en laat je boho droom uitkomen!

Lees verder Sluiten

Collectie Bohemian