Trouwjurken

Doorschijnende trouwjurken

Filter

Steeds vaker horen we de vraag naar doorschijnende trouwjurken van onze bruiden. Een trend die wij maar al te graag omarmen! Het spelen met de illusie is spannend en heeft een sexy look. Sommige bruidsjurken in onze collectie zijn zelfs helemaal doorschijnend.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan doorschijende bruidsjurken!

Wat is een doorschijnende trouwjurk?

Er zijn vele verschillende manieren waar merken mee werken in hun ontwerpen voor een transparante trouwjurk. De top kan helemaal doorschijnend zijn, de rug kan een illusie effect hebben of er kunnen cut-outs in de top zitten. Daarnaast zijn lange mouwen ook een geliefd element om te werken met doorschijnende stoffen. Of de rok is van zodanig lichte stof dat het een prachtige illusie geeft aan doorschijnende trouwjurken, dat je er zo doorheen kunt kijken!

Wil jij doorzichtige bruidsjurken passen?

Bij Weddings Bruidsmode hebben wij een van de grootste collecties trouwjurken van Nederland en voor ieder wat wils. Heb jij een doorschijnende jurk gespot die jij wilt passen, maak dan eenvoudig een pasafspraak. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Wij gaan ervoor zorgen dat jij met jouw droomjurk naar buiten loopt!

Doorzichtige tops van de bruidsjurk

De volledig doorschijnende top van de bruidsjurk is vaak  gemaakt van tule en heeft kanten applicaties. Deze applicaties zitten op de juiste plekken om alles te bedekken wat bedekt moet worden en het nude-effect te creëren waar een bruid zich op en top vrouwelijk in voelt. Cut-outs zitten vaak bij de taille aan beide zijden. Dit zijn stukken waar de bedekte stof weggelaten is en dus ook een stuk huid te zien is.

Ook zien we de trend van lange doorzichtige mouwen steeds vaker terugkomen in de nieuwe collecties. Hierdoor krijg je op de armen als ware een tatoeage-effect. Daarnaast is de bijzondere rug een geliefde plek om doorzichtig materiaal te gebruiken en het staat nog eens super elegant ook!

Doorschijnende rok van de trouwjurk

Durf jij het aan? Doe het dan ook zeker! Een doorzichtige rok waar je jouw vrouwelijke rondingen prachtig in naar voren laat komen. Wie zegt dat dat alleen bij strakke trouwjurken kan? De transparante trend laat je het tegendeel bewijzen.

Stijlen van een transparante bruidsjapon

Het mooie van het doorschijnende effect is dat het in vele stijlen van trouwjurken kan terug komen. Het komt het meeste voor bij sexy trouwjurken, maar ook de boho bruidsjurken zijn een goede tweede. De glamour of de modieuze bruid wil de transparante look ook wel eens toepassen. Maar verder staat voorop dat het vooral met jouw stijl overeenkomt!

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Met meer dan 11 jaar ervaring en 8 publiekprijzen verder helpen onze ervaren stylisten jou met alle liefde  aan je droomjurk. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een deskundige styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Unieke collectie ✓ Ervaren stylisten ✓ Award winning ✓ Accessory Room ✓ CBW erkend ✓ Champagne bar