Eenvoudige Trouwjurk

Filter

Een eenvoudige trouwjurk heet ook wel een Less is More trouwjurk, zonder allerlei toeters en bellen, zoals veel kant of veel glitters. Less is More kan alle verschillende silhouetten hebben. Soms is er een subtiele glitter of een klein stukje kant toegevoegd, waardoor de jurk niet té simpel wordt. Je kan met deze trouwjurk eindeloos combineren met sieraden en accessoires om jouw persoonlijke stijl toe te voegen aan je look. ook vallen de sieraden en bruidschoenen meer op.

Op zoek naar een eenvoudige trouwjurk?

Elke bruid is anders. Niet elke bruid droomt van een mega prinsessenjurk. Ben je op zoek naar een eenvoudige trouwjurk, dan kun je bij vele merken in onze collectie je hart ophalen. Modeca heeft bijvoorbeeld hele mooie eenvoudige trouwjurken. Wij hebben hieronder een mooie collectie eenvoudige  bruidsjurken gemaakt voor jou.

Simpele trouwjurken collectie bij Weddings

Weddings heeft voor jou een grote keuze bruidsjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek. Onze collectie simpele trouwjurken omarmt de kracht van minimalisme en verfijning, met aandacht voor subtiele details en hoogwaardige stoffen. Of je nu droomt van een strakke A-lijn jurk, een klassieke baljurk met een eenvoudig lijfje, of een prachtige zeemeerminjurk met een minimalistische uitstraling, bij Weddings Bruidsmode vind je de perfecte jurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Onze ervaren stylisten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de trouwjurk die jouw trouwdag tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. Met simpele trouwjurken van Weddings Bruidsmode straal je op je huwelijksdag en laat je een blijvende indruk achter op je gasten. Ontdek de tijdloze elegantie van simpele trouwjurken bij Weddings Bruidsmode en maak van je trouwdag een droom die uitkomt.

Wil jij simpele bruidsjurken passen?

Bij Weddings Bruidsmode hebben wij een van de grootste collecties trouwjurken van Nederland en voor ieder wat wils. Heb jij een less is more jurk gespot die jij wilt passen, maak dan eenvoudig een pasafspraak. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Wij gaan ervoor zorgen dat jij met jouw droomjurk naar buiten loopt!

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Met meer dan 11 jaar ervaring en 8 publiekprijzen verder helpen onze ervaren stylisten jou met alle liefde  aan je droomjurk. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een deskundige styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Unieke collectie ✓ Ervaren stylisten ✓ Award winning ✓ Accessory Room ✓ CBW erkend ✓ Champagne bar