A-lijn trouwjurken

Filter

Ben je op zoek naar een A-lijn trouwjurk? Goede keuze! De A-lijn trouwjurk lijkt op een letter ‘A’. Dit silhouet flatteert de taille, camoufleert de heupen en balanceert brede schouders. Deze bruidsjurk past bij bijna elk lichaamstype en is perfect voor het creëren van een romantische look.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment A-lijn trouwjurken!

Nieuwe collectie A-lijn trouwjurken

Weddings heeft de grootste collectie A-lijn trouwjurken. De universeel flatterende kwaliteiten van deze trouwjurk maken de A-lijn trouwjurk perfect voor elke bruiloft, op elk moment van het jaar. Vele van onze favoriete merken bieden jaarlijks een mooie collectie A-lijn trouwjurken. Bekijk hieronder de onze collectie en selecteer jouw favorieten om mee te nemen naar jouw pasafspraak.

Wat is een A-lijn trouwjurk?

Een A-lijn trouwjurk is een jurk die bij je borst begint, naar beneden uitloopt, en een beetje lijkt op de letter A – vandaar de naam. Het is een  geweldige keuze omdat het super flatterend is. Het geeft je het gevoel van een zandloperfiguur, zonder te strak te zitten. Plus, het is mega comfortabel om in te bewegen. Of je nu gaat voor klassiek en simpel of wat meer bling-bling, een A-lijn is tijdloos chic.

Kom onze A-lijn bruidsjurken passen!

Wil jij kijken welke A-lijn bruidsjurk het mooiste staat? Maak dan een afspraak en pas de spectaculaire A-lijn trouwjurken van de beste bruidsmode merken.

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Met meer dan 11 jaar ervaring en 8 publiekprijzen verder helpen onze ervaren stylisten jou met alle liefde  aan je droomjurk. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een deskundige styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Unieke collectie ✓ Ervaren stylisten ✓ Award winning ✓ Accessory Room ✓ CBW erkend ✓ Champagne bar