Services
Awards

Weddings blijft nummer 1!

Dit kan geen toeval meer zijn! Weddings is al acht keer toe uitgeroepen tot beste bruidsmodezaak van Nederland. In 2016, 2017 en 2018 door Top Trouwlocaties. In 2018 door Zank You en in 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023 door Top Trouwbedrijven. Ook in 2024 hebben wij de Top Trouwbedrijven juryprijs gewonnen voor beste bruidsmodezaak van Nederland. Wij zijn bijzonder trots op deze prestatie en zien het als een fantastische erkenning van de manier waarop wij met bruiden samenwerken.

Weddings team - award
Weddings Show - team award

Wat kun je van ons verwachten?

Weddings is al 9 x uitgeroepen tot beste bruidswinkel van Nederland

Wij hebben in de afgelopen 10 jaar de nodige awards mogen ontvangen. Jullie zijn blij met onze service en belonen ons jaar in, jaar uit weer daarvoor. Bedankt lieve bruiden voor jullie vertrouwen!

Nog 10 redenen om bij ons te komen!

1. Weddings heeft een grote hoeveelheid merken en collecties in huis en dat betekent: héél veel keuze! Trouwjurken van onder andere Enzoani, Essense of Australia, Ladybird, Pronovias en Rosa Clará zijn te vinden in onze winkel. Bekijk de dressfinder voor de complete collectie.

2. Weddings heeft een 30 meter lange catwalk, waarbij je jouw droomjurk uitgebreid kan showen aan je vriendinnen of familieleden. Even de ruimte nemen en even shinen in je toekomstige bruidsjurk? Gebruik de catwalk.

3. Weddings is verkozen tot beste bruidsmodezaak van 2020-2021 Weddings is een awardwinning bruidsmodezaak en is verkozen tot beste bruidsmodezaak van 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 & 2021 door toptrouwlocaties. Daarnaast zijn we door Zank you in 2018 uitgeroepen door beste bruidszaak!

4. Weddings is een CBW-erkende bruidswinkel. Dat houdt in dat je een ‘veilige’ aankoop doet, als je een trouwjurk bij Weddings koopt. CBW zorgt dat alles netjes geregeld is in het geval van faillissement. Natuurlijk zijn we dit niet van plan maar het is fijn om te weten dat alles goed geregeld is.

5. Weddings maakt gebruik van een loyalty member card, waarmee je kunt profiteren van acties, aanbiedingen en kortingen van onze bevriende leveranciers. Voordat je het weet heb je je jurk terugverdient met alle leuke kortingsvouchers!

6. Weddings is ingericht volgens het one-stop-shop concept: Álles wat je nodig hebt om er prachtig uit te zien op de grote dag, vind je bij ons onder één dak. In onze accessory room vind je álle mogelijke accessoires die je ter plekke kunt passen bij jouw jurk.

7. Heb je een maatje meer? Maak je geen zorgen. Bij Weddings weten we dat niet iedereen maat 38 heeft. We hebben een uitgebreide collectie met plus size trouwjurken. Kom langs en onze ervaren stylisten helpen je verder.

 

8. Weddings heeft een eigen atelier, waar speciaal voor de bruidsmode opgeleide coupeuses de jurk van de dromen kunnen aanpassen naar jouw wensen. Heb je liever een haltertop in plaats van strapless? Of een bijpassend jasje in dezelfde stof? Het is geen enkel probleem.

9. Weddings is ingericht volgens het one-stop-shop concept: Álles wat je nodig hebt om er prachtig uit te zien op de grote dag, vind je bij ons onder één dak. In onze accessory room vind je álle mogelijke accessoires die je ter plekke kunt passen bij jouw jurk.

10. Weddings is bekend van TV zoals de programma’s Married at First Sight en RTL Weddingplanner en voorziet je al van inspiratie nog vóórdat je bij ons langs bent geweest. Via sociale media en ons blog delen we de mooiste inspiratie.