Eigen bruidsatelier Weddings trouwjurken
Eigen atelier

Ons eigen inpandige bruidsatelier

Naast dat onze prachtige winkel is voorzien van de mooiste collecties, beschikken wij ook over een eigen inpandig bruidsatelier. Dit is de plek waar onze ervaren coupeuses met veel liefde en precisie aan jouw jurk werken om ervoor te zorgen dat jouw droomjurk als gegoten zit op de grote dag.

Is jouw jurk perfect, maar zou je iets willen customizen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van een kort mouwtje of aan het verlengen of juist verkorten van de sleep etc., dan is dit mogelijk! Bespreek jouw wensen tijdens de eerste pasafspraak met de verkoopstyliste en coupeuse. Omdat we alles in huis hebben kunnen we maatwerk leveren en gaan we voor perfectie.

Het proces

Nadat jij het speciale ‘I Said Yes’ moment hebt gehad en dus jouw droomjurk hebt uitgekozen, bestellen we de jurk in de juiste maat. Dit is een confectiemaat die vervolgens op jouw maten vermaakt zal worden. Denk je eens in: ieder figuur is anders en onze deskundige coupeuses zullen er met hun ervaring voor zorgen dat de jurk perfect zal aansluiten op jouw lichaam. 

Wanneer jouw jurk is besteld is het voor jou tijd om te wachten tot jouw jurk bij ons is gearriveerd. Wanneer dit het geval is ontvang je van ons bericht om een ‘doorpasafspraak’ in te plannen. Dit is ontzettend leuk en spannend, want na lang wachten is dit het eerste moment dat jij jouw jurk weer mag passen. Tijdens deze passessie zal er altijd een coupeuse aanwezig zijn. Zij speldt de jurk af en gaat deze vervolgens vermaken in onze eigen inpandige bruidsatelier zodat hij als gegoten zit.