Zeemeermin trouwjurken

Filter

Ben jij die verleidelijke aanstaande bruid die nog op zoek is naar haar droomjurk? Bekijk onze zeemeermin trouwjurken, want deze staan bekend om haar sexy silhouet. Een strak aansluitende trouwjurk, die net onder de knie uitloopt in een wijde rok. Deze stijl accentueert de heupen, de billen en de slanke taille.

Laat je betoveren door ons ruime assortiment mermaid bruidsjurken hieronder!

Mermaid Bruidsjurk voor alle maten!

Je hoeft voor dit silhouet niet slank te zijn, juist rondingen op de heupen maakt deze stijl extra sexy. Bij een kleine bruid zal het deel waar de jurk uitwaaiert vaak ver onder de knie beginnen, waardoor het idee van de jurk soms niet goed tot haar recht komt.

De mooiste zeemeermin bruidsjurken

Met hun slanke silhouet dat zich strak om het lichaam wikkelt en uitloopt in een waaierende rok, creëren ze een prachtige en betoverende uitstraling. Het zijn sexy bruidsjurken die de mooie curves van jouw lichaam benadrukken.

Ons assortiment

Bij Weddings hebben we een uitgebreid assortiment aan diverse trouwjurken. Of het nu gaat om een trouwjurk met bloemen, een a-lijn trouwjurk of verleidelijke en strakke bruidsjurken? In onze grote winkel is het allemaal te vinden.

Kom onze zeemeermin trouwjurken passen!

Ben jij op zoek naar mermaid trouwjurk? Mis onze collectie niet!  Maak een afspraak en geniet van deze unieke trouwjurken voor alle maten.

weddings-show-28-maart