Events
Weddings show - trouwjurken
Weddings Show
Weddings show - trouwjurken
Weddings Show

Show season ended!

Onze shows van dit trouwseizoen waren weer een groot succes. Honderden bruiden hebben genoten van de shows, de modellen en de leveranciers die dit allemaal mogelijk maken.

Na de zomer hebben we weer een serie bruidshows voor jullie met de nieuwe 2025 collectie die we momenteel binnenkrijgen. We wensen je veel plezier met de voorbereidingen van jullie bruiloft. Heb jij nog geen jurk dan ben je van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Wil jij alle inspiratie die je nodig hebt voor het vinden van je droomjurk, download dan ons gratis bruidsmagazine.

Bekijk alle beelden van de afgelopen show

Ben je benieuwd naar onze laatste Weddings show en hoe deze avond er ongeveer uitziet? Het leukste is om het zelf te beleven, maar ontdek alvast een voorproefje hieronder. Zien we jou bij de volgende show?

Weddings show 28 maart 2024

Ontmoet de beste trouwleveranciers

Ontmoet de beste trouwleveranciers van Nederland, laat je inspireren en informeren. Maak gebruik van leuke aanbiedingen speciaal voor Weddings Show bruiden en vang het boeketje met mooie kortingen en cadeaus! Ontdek de komende tijd alle leveranciers die hier worden aangevuld:

Trouwringen

Schaap en Citroen is een Nederlands juweliershuis met een rijke historie die teruggaat tot het jaar 1888. Christian Bauer is hét merk voor trouwringen.

Trouwfotografie & film

Met hoog scorende reviews en (inter) Nationale Awards, behoort hij tot de absolute Top. Tom Tomeij Foto & Film bestaat uit een team van 10 foto- en videografen. Ontmoet Tom en videograaf Sebastiaan Lint bij de Wall of Fame.

Bruidstaarten

Bijzondere mensen en momenten verdienen een bijzondere verwennerij. Enjoy-Cakes maakt bruidstaarten om van te smullen. (Foto: Jessica Groenewegen).

Visagiste / haarstyliste

Als visagiste/ haarstyliste en creatief bureau staan wij al jaren garant voor een prachtige bruidslook op je trouwdag. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij bruid ready bent! Met alle ervaring en creatieve projecten die al voorbij zijn gekomen kunnen we alles aan. Interesse ? Laat een bericht achter op.

Wedding planner & Wedding designer

Bij Definitely Yes, doen wij er alles aan om dromen werkelijkheid te laten worden. Wij hebben een ongelofelijk team met de beste weddingplanners, stylisten en bloemisten, om jullie dag tot in de puntjes te kunnen verzorgen! Samen met mijn team, ben ik gek op out of the box bruiloften, stellen die het net even anders willen, maar ook de romantische bruiloften genieten wij keer op keer van!

Bruidssieraden en bodywear

Poirier ontwikkelt bruids bodywear en accessoires voor de moderne bruid. Zij focussen zich op de mooiste ontwerpen en de beste materialen en daarbij is het hun missie om iedere bruid nog mooier te maken.

Bruiloft DJ

Zijn jullie nog op zoek naar een Bruiloft DJ die een knallend trouwfeest verzorgd? Dan is SKYFLY entertainment de perfecte match! Iedere SKYFLY DJ heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen voor jong en oud. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen zij een DJ aan jullie matchen op basis van (muzikale) wensen en voorkeuren. Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!

Beste Bruidsbloemist van Nederland

Het dreamteam van stylisten van Bloemenservice Nederland helpt jullie om de bruiloft van jullie dromen te creëren. We hebben jarenlange ervaring in het decoreren van bruiloften en evenementen, die van begin tot eind op maat gemaakt zijn. Om alvast inspiratie op te doen, hebben wij onze mooiste bruilften gebundeld in een prachtig online magazine, die is via de button hieronder te vinden.

Trouwambtenaar

Verliefde mensen in de echt verbinden. Een droom is uitgekomen voor BABS Marion van Marry On. Marion’s passie zorgt voor een unieke huwelijksvoltrekking met de juiste dosis humor. Klinkt als muziek in de oren, toch? Marion laat zich inspireren om op die manier een prachtig levensverhaal te schrijven: jullie verhaal.

Modeca

Dit prachtige bruidsmode merk van Nederlandse bodem is een van de mooiste merken uit onze collectie. Met een divers aanbod in verschillende stijlen en silhouetten is Modeca een toonaangevend merk in ons merkenportfolio. Ontdek alle jurken van Modeca tijdens onze Weddings Show.