Bruidssluiers

Filter

Op zoek naar bruidssluiers? Wij hebben bekende merken om uit te kiezen, zoals de prachtige sluiers van Poirier. Hul jezelf in een romantische bruidssluier en verras jouw aanstaande met een fantastische bruidslook! Bekijk onze collectie bruidssluiers en probeer tijdens jouw pasafspraak meerdere sluiers. Bij Weddings hebben we veel keuze en onze sluiers zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Sluiers voor de bruid

Een sluier is een mooie bruidsaccessoire voor jouw bruiloft. Het is ook een van de oudste tradities, waar vele symbolische betekenissen van in omloop zijn. Een van de bekendste is dat de bruid en bruidegom elkaar niet mogen zien voordat het jawoord is gegeven. Vandaar dat de bruid met haar sluier naar het altaar loopt en deze daar pas door de bruidegom wordt afgedaan. Een bruidssluier is een opvallend accessoire en maakt volgens ons jouw bruidslook helemaal af.

Korte of juist een lange bruidssluier?

Afhankelijk van jouw trouwjurk kun je kiezen voor een een korte of juist lange bruidssluier. Voor een klassieke en royale uitstraling is de lange sluier een mooie keuze. De sluier valt over je mooie lange sleep en maakt van jouw een prachtige klassieke bruid. Kies je voor een korte sluier dan ben je een iets flexibeler en ook wat speelser. Dit past bijvoorbeeld ook leuk bij een korte trouwjurk!

Materialen van de sluier

Onze collectie bevat hele mooie kwaliteit sluiers welke ieder verschillen  van uitstraling. Je hebt mooi bewerkte sluiers met strasssteentjes, die samen met jou schitteren. Heb je een kanten trouwjurk? Dan zijn bruidssluiers met kanten applicaties een mooie match! Wil je geen extra’s op je sluier? Dan kan natuurlijk ook. Kies dan voor een tule sluier.

Wanneer kies je een bruidssluier?

Natuurlijk kun je meteen jouw trouwoutfit compleet maken als jij JA tegen jouw droomjurk hebt gezegd. Maar je kunt ook zeker wachten en rustig nadenken over jouw totale bruidslook tot de volgende doorpasafspraak. Als je trouwjurk helemaal op maat gemaakt is, is het een goed moment om jouw bruidsaccessoires erbij te kiezen. Je wilt natuurlijk een bruidssluier vinden die perfect bij jouw bruidsjurk past. Oriënteer je alvast op onze website en vraag onze styliste je te helpen tijdens de pasafspraak.

weddings-show-28-maart