Bruidsaccessoires

bruidssluiers

Filter
Trouwjurk ML1165 van Martina Liana kopen bij Weddings 3

Bruidssluiers

Hul jezelf in een prachtige bruidssluier en verras je aanstaande met je stunning bruidslook! Bekijk onze collectie bruidssluiers en probeer tijdens je pasafspraak meerdere. je hebt veel keuze!

Korte bruidssluier of juist een lange bruidssluier?

Afhankelijk van je trouwjurk kun je kiezen voor een een korte of juist lange bruidssluier. Voor een klassieke en royale uitstraling is de lange sluier een mooie keuze. De sluier valt over je mooie lange sleep en maakt van jouw een prachtige klassieke bruid. Kies je voor een korte sluier dan ben je een iets flexibeler en ook wat speelser. Dit past bijvoorbeeld ook leuk bij een korte trouwjurk!

Steentjes, kant of eenvoudigweg alleen tule

Je hebt keuze voor verschillende sluiers. Je hebt mooi bewerkte sluiers met strass steentjes, die samen met jou schitteren. Heb je een kanten trouwjurk? Dan zijn bruidssluiers met kanten applicaties een mooie match!

Wil je geen extra’s op je sluier? Dan kan natuurlijk ook. Kies dan voor een tule sluier.

Kom je sluiers passen?

Als je trouwjurk helemaal op maat gemaakt is is het een goed moment om je accessoires erbij te kiezen. Oriënteer je hier alvast en volg ons op social om op de hoogte te blijven van nieuwe bruidsaccessoires en de laatste trends! Vraag je styliste je te helpen tijdens je pasafspraak.

Lees verder Sluiten

Bekijk bruidssluiers