Afspraak maken
test
Bridal inspiration

Inspiratie op doen?
Lees ons blog!

Er gaat vast een hele nieuwe wereld voor je open nadat je ten huwelijk bent gevraagd door de liefde van je leven. Je bent nu officieel een bride-to-be en je hebt een leuke periode voor je met alles wat je gaat regelen. Voor het grootste deel zijn dit zaken waar je weinig of niets vanaf weet, maar daar helpen wij je natuurlijk heel graag bij! Lees hieronder inspirerende blogs die jou helpen met de weg naar een onvergetelijke bruiloft.

Opgestoken bruidskapsel
Beauty

De mooiste opgestoken bruidskapsels

Opgestoken bruidskapsels zijn een populaire keuze onder bruiden vanwege hun elegantie en tijdloze uitstraling. Of je nu gaat voor een klassieke knot, een chique chignon of een romantische vlecht, er zijn talloze opties om uit te kiezen.

Lees verder
Casual Chic bruiloft inspiratie
Inspiratie

Een Casual Chic bruiloft

Ben jij op zoek naar het perfecte thema voor jullie bruiloft? Ga voor het thema Casual Chic. Dit is netjes, maar niet te en dit kan je doorvertalen in jouw trouwjurk, de bruidsaccessoires en de dresscode van de gasten. Lees er alles over in dit blog artikel.

Lees verder
Lingerie voor onder je trouwjurk
Accessoires

Welk ondergoed draag je onder jouw trouwjurk?

Na een spannende en leuke zoektocht heb jij jouw droomjurk gevonden, van harte gefeliciteerd! Waarschijnlijk heb je hier veel aandacht aan besteed, want jouw trouwjurk moet natuurlijk perfect zijn! Nu is het tijd om goed na te denken over de lingerie die jij gaat dragen onder de trouwjurk. Het perfecte setje is namelijk essentieel. Kom alles te weten!

Lees verder
De mooiste strakke trouwjurken van onze collectie
Trouwjurk

15 strakke trouwjurken om curves te showen

Bij Weddings zitten er op het moment ontzettend veel prachtige strakke trouwjurken in de collectie. Waar bijna iedere bruid zich vroeger wilde omhullen met zoveel mogelijk stof en hoepels om er uit te kunnen zien als een Disney prinses, is het nu ontzettend hot om je vrouwelijke vormen te laten zien in een strakke trouwjurk.

Lees verder
Trouwjurken van kant bij Weddings
Trouwjurk

De mooiste kanten trouwjurken uit onze collectie

Bij Weddings zijn er op het moment ontzettend veel kanten trouwjurken in de collectie. Kant is HOT! Of je nu in een sexy, een bohemian, een modieuze of een in klassieke kanten trouwjurk het ja-woord wil geven, ze zitten allemaal in de nieuwste collecties.

Lees verder