Trouwjurken

Blue by Enzoani

Filter

Vanaf de eerste lancering is de bruidsmode collectie Blue by Enzoani trouwjurken uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken wereldwijd. Dit hebben ze allemaal te danken aan de focus op innovatieve stijl, uitzonderlijke kwaliteit en bovenal een pasvorm en afwerking.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan bruidsjurken van Blue by Enzoani!

Nieuwe collectie Blue by Enzoani trouwjurken

De lijn Blue by Enzoani is opgericht in 2006 en behoort nu al tot de top van de bruidsmode door middel van de samenvoeging van traditionele en moderne Europese stijlen in prachtig handgemaakte bruidsjurken. De collecties zijn te omschrijven aan de hand van kenmerken als verleiding, luxe, vrouwelijkheid, sexy en stralend. Ieder jaar worden wij weer verrast door de stijlvolle trouwjurken die wij in onze collectie mogen opnemen. Als je een spectaculaire trouwjurk met sleep wilt op jouw grote dag, geven wij de garantie dat je deze jurk in de collectie van dit geliefde merk gaat vinden.

Wil jij Blue by Enzoani bruidsjurken passen?

Dit luxueuze merk is in Nederland verkrijgbaar met een verleidelijke collectie bij Weddings Bruidsmode. Iedere jurk straalt vrouwelijkheid uit. Als bruid zul jij op jouw grote dag stralen in een van deze luxe jurken. Wil jij een bruidsjurk komen passen en kijken welke het meest sexy staat? Maak dan eenvoudig een pasafspraak en kom de jurken uit onze collectie passen. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Wij gaan er voor zorgen dat wij samen met jou de jurk gaan vinden waar jij JA tegen zegt. En wie weet ga jij wel een Blue by Enzoani trouwjurk kopen!

Bruidsmode van het merk Enzoani

De wereldberoemde ontwerpers weten als geen ander waar hun merk voor staat in de bruidsmode. Dag en nacht zijn ze in ontwikkeling om bruidsjurken te creëren die perfect passen. Enzoani maakt gebruik van de nieuwste en meest premium materialen en stoffen die beschikbaar zijn. Er is geen compromis als het gaat om kwaliteit en constructie.

Elke trouwjurk die door Enzoani wordt geproduceerd in verschillende collecties en honderden stijlen, is op maat ontworpen en op maat gemaakt. De jurken zijn met de hand gemaakt en de meeste jurken hebben honderden uren nodig om te maken.

Naast de lijn Blue by Enzoani hebben wij ook nog Love by Enzoani in de collectie.