Brands

Blue by Enzoani

Filter
Blue by Enzoani trouwjurken

Het merk Blue by Enzoani is opgericht in 2006 en behoort nu al tot de top van de bruidsmode door middel van de samenvoeging van traditionele en moderne Europese stijlen in prachtig handgemaakte jurken.

Vanaf de eerste lancering is de collectie Blue by Enzoani trouwjurken uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken in meerdere landen. Dit hebben ze allemaal te danken aan de focus op innovatieve stijl, uitzonderlijke kwaliteit en bovenal een pasvorm en afwerking.

Het merk Enzoani

De wereldberoemde ontwerpers van de Enzoani trouwjurken weten als geen ander waar hun merk voor staat in de bruidsmode. Dag en nacht zijn ze in ontwikkeling om bruidsjurken te creëren die perfect passen. Enzoani maakt gebruik van de nieuwste en meest premium materialen en stoffen die beschikbaar zijn. Er is geen compromis als het gaat om kwaliteit en constructie.

Elke trouwjurk die door Enzoani wordt geproduceerd in verschillende collecties en honderden stijlen, is op maat ontworpen en op maat gemaakt. De jurken zijn met de hand gemaakt en de meeste jurken hebben honderden uren nodig om te maken.

Naast deze collectie hebben wij ook nog de collectie Love by Enzoani.

Wil jij een Blue by Enzoani trouwjurk passen?

Dit luxueuze merk is verkrijgbaar bij Weddings Bruidsmode met een verleidelijke collectie in Nederland. Iedere jurk straalt vrouwelijkheid uit. Wil jij een Blue by Enzoani bruidsjurk komen passen en kijken welke het meest sexy staat? Maak dan eenvoudig een pasafspraak en pas de spectaculaire trouwjurken. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een Blue by Enzoani trouwjurk kopen!

Lees verder Sluiten

Collectie Blue by Enzoani

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Droomjurk vinden: eenvoudig een pasafspraak maken.
✓ Style jouw bruidslook: bijpassende bruidsaccessoires, bruidssieraden en bruidsschoenen voor iedere trouwjurk.
✓ Koop met zekerheid: Weddings Bruidsmode is een CBW-erkende winkel.
✓ Meer inspiratie: bekijk al onze trouwjurken.
✓ Voor al jouw vragen: neem contact met ons op.