Trouwjurk met sleep

Filter

Voeg een vleugje betovering toe aan je bruiloft met onze prachtige collectie trouwjurken met sleep. Van subtiele elegantie tot koninklijke allure, onze selectie heeft het allemaal. Bekijk ons aanbod trouwjurken met sleep nu!

Bruidsjurken met sleep

Veel bruiden dromen van een bruidsjurk met een oogverblindende sleep. Dit maakt het dan ook een van de meest favoriete onderdelen van een trouwjurk.

Het laat je betoveren, is romantisch en het maakt je lang en slank. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor een bruidsjurk met sleep eindeloos en We Love That! Zo komen ze in verschillende vormen, lengtes en verschillende materialen. Een sleep staat bijvoorbeeld prachtig bij romantische bruidsjurken, fit & flare bruidsjurken, prinses bruidsjurken en bij een trouwjurk met open rug. Zie jij jezelf aan naar het altaar lopen in jouw perfecte trouwjurk met sleep?

Een lange of een korte sleep?

Ben jij er al overuit? Wordt het een bruidsjurk met een lange of korte sleep? Natuurlijk is het belangrijk om na te denken of het formaat goed past bij de sfeer en locatie van de bruiloft, maar wanneer je daarover uit bent is het tijd om op zoek te gaan naar jouw droomjurk! In onze collectie is een uitgebreide collectie aan trouwjurken met lange sleep te vinden, maar daarnaast ontbreken bruidsjurken met een korte sleep ook zeker niet in onze collectie!

Ga jij voor drama of ga jij voor een iets subtielere look waarin jij je makkelijk kan bewegen, dan is een trouwjurk met korte sleep de jurk voor jou! Natuurlijk hebben we ook trouwjurken zonder sleep in onze collectie.

Belangrijke top op de trouwdag: Laat, voor je naar het altaar loopt, je sleep goed leggen. Zet een paar stappen en check nog een keer of de sleep netjes ligt. Dan is het nu tijd om jouw grote entree te maken. Aangekomen bij je aanstaande is het weer aan je bruidsmeisje om ervoor te zorgen dat de sleep goed ligt en er adembenemend uitziet op de foto’s.

Kies je trouwjurk met sleep bij Weddings.nl!

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

weddings-show-28-maart