Haute couture trouwjurken

Filter

Droomde jij als klein meisje al van designer trouwjurken die je spotte op de catwalk van Parijs? Die droom kan werkelijkheid worden! Wij hebben een exclusieve collectie van haute couture trouwjurken waar ieder vrouwenhart een sprongetje van maakt. Zo werkt Pronovias regelmatig samen met designers als Marchesa en hebben ze hun eigen label Atelier Pronovias. Ook heeft Vera Wang haar eigen couture trouwjurken collectie uitgebracht onder Vera Wang Bride.

Wat zijn designer trouwjurken?

Deze haute couture trouwjjurken hebben allen gemeen dat ze gebaseerd zijn op vooruitstrevende nieuwe ontwerpen. Je draagt werkelijk een one-of-a-kind jurk die je niet zo snel bij andere bruiden zult zien. Het is maar net of jij als high fashion bruid jouw modieuze oog er op laat vallen. In de verschillende collecties gemaakt door de meest gerenommeerde ontwerpers van de wereld hebben we prachtige bruidsjurken er tussen zitten.

Wil jij designer bruidsjurken passen?

Ontdek designer merken bij Weddings met een collectie aan unieke couture bruidsmode. Heb jij een fantastische jurk gespot die jij graag wilt passen, maak dan eenvoudig een pasafspraak. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze collectie, wie weet loop jij wel met een speciale jurk naar buiten!

Van high fashion trouwjurken naar prêt-à-portercollecties

De betekenis van prêt-à-porter is ready to wear. Vaak worden zijn haute couture ontwerpen op de catwalk de inspiratie voor designers om ook een  prêt-à-porter collectie met modieuze trouwjurken te lanceren. Deze collecties komen van dezelfde modehuizen en zo weet je ook nog zeker dat de kwaliteit voorop staat.

In tegenstelling tot haute couture trouwjurken wordt er in plaats van één, meerdere exemplaren en maten van een design gemaakt. Het verschil is dat de ontwerpen van deze bruidsjurken een stuk toegankelijker zijn en dus minder exclusief. De prijs van de bruidsjurken ligt wel stuk lager en dat is voor veel bruiden een fijne mogelijkheid als het om hun budget gaat.

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Met meer dan 11 jaar ervaring en 8 publiekprijzen verder helpen onze ervaren stylisten jou met alle liefde  aan je droomjurk. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een deskundige styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Unieke collectie ✓ Ervaren stylisten ✓ Award winning ✓ Accessory Room ✓ CBW erkend ✓ Champagne bar

weddings-show-28-maart