Trouwjurken

Atelier Pronovias

Filter

Uniek, exclusief en couture: Atelier Pronovias is in Nederland verkrijgbaar bij Weddings Bruidsmode. Als jij kiest voor een schitterende jurk van dit high-fashion label weten wij zeker alle ogen op jou gericht zullen zijn tijdens de bruiloft. Laat je betoveren door de mooiste ontwerpen gemaakt van de meest luxe stoffen en de verfijnste details.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan trouwjurken van Atelier Pronovias!

Je droomjurk van Atelier Pronovias

Wil jij jouw droomjurk vinden en heb je een prachtig exemplaar op onze website gezien? Maak dan eenvoudig een pasafspraak en pas de spectaculaire trouwjurken uit onze collectie. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Wie weet ga jij wel een couture trouwjurk kopen!

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!