Afspraak maken

Prinses trouwjurken

Filter

Droom jij van de ultieme prinsessenjurk op jouw bruiloft? Kijk niet verder, maar laat je hier betoveren! Het ultieme prinsessen silhouet staat bekend om de aansluitende top die in de slanke taille over gaat tot een volle rok met eventuele sleep. Ga jij voor een waar sprookje?

Bekijk ons ruime assortiment aan prinsessen bruidsjurken hieronder!

Unieke prinses bruidsjurken

De rok van een prinses trouwjurk heeft bijna dezelfde vorm als trouwjurken met een A-lijn, maar bij de prinsessenjurk wordt de rok alleen nog wijder. De taille is zeer smal en de rok is dus wijd uitlopend. Perfect voor het verbergen van bredere heupen. Bij Weddings hebben we de grootste collectie prinsessen trouwjurken, van vintage bruidsjurken tot trouwjurken met een V-hals. Allemaal zijn ze net anders en uniek.

Daarnaast is prinses bruidsmode is een populaire stijl onder bruiden die op zoek zijn naar een sprookjesachtige uitstraling op hun trouwdag. De stijl wordt gekenmerkt door elegante en vrouwelijke silhouetten. Daarnaast komen ze in diverse variaties, van klassiek tot modern, en kunnen worden versierd met kant, kraaltjes, steentjes en/of glitters. Een prinsessen trouwjurk met glitter geeft je het ultieme bridal gevoel en het ‘wauw’ effect.

Kom je prinsessen trouwjurk passen!

Wil jij kijken welke prinsessen bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire prinsessen trouwjurken van de beste bruidsmode merken.