Trouwjurk laten reinigen.
Reinigen trouwjurk

Jurk reinigen bij weddings

Jullie trouwdag is voorbij en natuurlijk wil je die prachtige jurk goed laten reinigen. 

Daarom bieden wij speciaal voor jou de mogelijkheid om jouw Weddings trouwjurk te laten reconditioneren.

Onze service omvat niet alleen het reinigen van de jurk, maar ook een grondige controle op eventuele beschadigingen en losse steentjes. Zo kun je er zeker van zijn dat je jurk weer als nieuw zal stralen. De kosten voor dit reconditioneren bedragen slechts 195 euro. Binnen een termijn van 6 tot 8 weken na aflevering kun je jouw gereconditioneerde jurk weer ophalen bij ons filiaal.

  • Het is aan te raden om de jurk zo spoedig mogelijk na je trouwdag te laten reinigen, zodat eventueel vuil niet in de stof kan trekken. Kleine beschadigingen repareren wij kosteloos, terwijl we voor grotere beschadigingen graag eerst met jou overleggen voordat we tot reparatie overgaan.
  • Bij Weddings staan we klaar om jouw trouwjurk te reconditioneren en weer in perfecte staat terug te brengen. Let op: het reinigen van sluiers, hoepels, belts en andere accessoires valt niet binnen deze service.
  • Deze exclusieve reconditioneringsdienst is alleen beschikbaar voor onze klanten van Weddings bruidsmode. En het beste van alles: je hebt geen afspraak nodig!

Geen afspraak nodig

Je kunt je trouwjurk op elk moment van maandag tot en met vrijdag bij ons in de winkel afleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw jurk de aandacht krijgt die het verdient.