Fit & flare trouwjurken

Filter

Droom jij van een verleidelijke fit & flare trouwjurk? We vertellen je er graag meer over! De naam zegt het eigenlijk al: de fit & flare trouwjurk begint ‘fit’ en loopt daarna ‘flare’ uit. Het is een strak silhouet dat jouw lichaam omarmt en laat stralen.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan fit & flare bruidsjurken!

Mooie accenten

De fit & flare en fishtail silhouetten zijn soms lastig uit elkaar te houden, maar beide trouwjurken accentueren de taille, billen en heupen.

KOM JE DE FIT & FLARE TROUWJURKEN PASSEN?

Welke silhouet je ook kiest, geen probleem! Weddings heeft nieuwste en mooiste collecties klaar hangen voor jou!  Maak een afspraak.

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Previous
Volgende

Dit kun je verwachten bij Weddings Bruidsmode