Trouwjurken

Love by Enzoani

Filter

De trouwjurken van de collectie Love by Enzoani zijn jong, ze zijn schattig, ze zijn vol van karakter en hebben dat moderne randje. Met deze lijn gaat het merk ‘back to basic’ in de benadering van de ontwerpen, waarbij de schoonheid in eenvoud wordt gevierd. De details van de jurken zijn werkelijk waar verbluffend; sierlijk, jeugdig, mooi en tijdloos.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan bruidsjurken van Love by Enzoani!

Wil jij een Love by Enzoani trouwjurk passen?

Dit toonaangevende merk is verkrijgbaar bij Weddings Bruidsmode in Nederland met een verleidelijke collectie. Iedere jurk straalt vrouwelijkheid en jeugdigheid uit. Wil jij een Love by Enzoani bruidsjurk komen passen en kijken of jouw droomjurk er tussen zit? Maak dan eenvoudig een pasafspraak en pas de moderne trouwjurken. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een Love by Enzoani trouwjurk kopen!

Het merk Enzoani

De wereldberoemde ontwerpers van de Enzoani trouwjurken weten als geen ander waar hun merk voor staat in de bruidsmode. Dag en nacht zijn ze in ontwikkeling om bruidsjurken te creëren die perfect passen. Enzoani maakt gebruik van de nieuwste en meest premium materialen en stoffen die beschikbaar zijn. Er is geen compromis als het gaat om kwaliteit en constructie.

Elke trouwjurk die door Enzoani wordt geproduceerd in verschillende collecties en honderden stijlen, is op maat ontworpen en op maat gemaakt. De jurken zijn met de hand gemaakt en de meeste jurken hebben honderden uren nodig om te maken.

Naast deze Love by Enzoani trouwjurken collectie hebben wij ook nog de collectie Blue by Enzoani.

weddings-show-28-maart