Trouwjurk met bloemen

Filter

Een trouwjurk met bloemen wat moet je je daarbij voorstellen. Bloemen en trouwjurken zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Trouwjurken met bloemenkant, trouwjurken met 3D-bloemen, trouwjurken met stof van bloemenpatronen, er is van alles mogelijk. Ben jij gek op bloemen dan zijn deze jurken echt iets voor jou.

Trouwjurk met bloemen kopen?

Bij een onvergetelijke bruiloft horen natuurlijk bloemen in alle kleuren, vormen en maten. Wij vinden dat zo fantastisch om te zien, want hoe meer bloemen hoe beter en laten we dit nou vooral willen doorvoeren in jouw droomjurk. Een trouwjurk met bloemen is namelijk erg romantisch en je kan helemaal losgaan met alle details.

Daarnaast is een trouwjurk met bloemen vaak niet helemaal wit  (en dus minder traditioneel), doordat er vaak een nude tint als basis wordt gebruikt. Hierdoor komen de vaak witte bloemen kant nog meer naar voren.

Ons assortiment bruidsjurken met bloemen

Ga jij voor een zwierige en luchtige A-lijn trouwjurk die bezet is met 3D bloemen, of kies jij voor een fit & flare model met opengewerkt bloemenkant? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is namelijk zo populair zodat er voor iedere bruid wel de perfecte jurk met bloemenprint is te vinden.

Heb jij jouw droomjurk gevonden? Maak dan jouw bridal look af met een van onze oogverblindende bruidssluiers.

weddings-show-28-maart