Strakke trouwjurken

Filter

Een strakke trouwjurk laat je silhouet goed zien en maakt je bruidslook extra sexy. Als je in je normale leven ook sexy en strakke kleding draagt, waarom zou dit dan niet dragen op je trouwdag? Een strakke trouwjurk accentueert je eigen lichaam. De jurken zijn ook iets eigentijdser dan bijvoorbeeld de prinsessenjurk. Je kan ook kiezen voor een strakke trouwjurk die iets uitloop aan de onderkant, zoals de mermaid, of misschien een split om bewegen iets te vergemakkelijken.

Mooie strakke bruidsjurken

Weddings heeft de grootste collectie strakke trouwjurken. Allemaal zijn ze net anders en uniek. Pronovias en Martina Liana hebben vaak mooie strakke jurken evenals Modeca! Bekijk ze allemaal.

WIL JE GRAAG EEN NIEUWE TROUWJURKEN PASSEN?

Wil jij kijken welke strakke bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire strakke trouwjurken van de beste bruidsmode merken.

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Vorige
Volgende

Dit kun je verwachten bij Weddings Bruidsmode