Trouwjurk met lange mouwen

Filter

Trouwjurken met lange mouwen geven je niet alleen een beetje extra warmte op je trouwdag, maar staan ook elegant en tijdloos. We hebben trouwjurken met mouwen in diverse stijlen. Zowel bohemian als prinsessenjurken met lange mouwen kun je vinden in onze collectie.

Bruidsjurken met lange mouwen

Antwoord te geven op de vraag: ‘waarom zou je voor een trouwjurk met lange mouwen gaan?’ is eigenlijk niet zo moeilijk. Als eerst is het de perfecte uitvinden voor wanneer je in het najaar wilt trouwen. Rond deze tijd is het altijd wat kouder en is het fijn om je armen te bedekken.

Daarnaast kan het voor sommige bruiden erg prettig aanvoelen om haar armen te bedekken. Ook dan is een bruidsjurk met lange mouw de uitkomst!

Daarnaast is het stijlvol, verleidelijk en kan het een echte toevoeging zijn!

Een stijlvolle trouwjurk met lange mouw

Een trouwjurk met lange mouwen past bij verschillende stijlen en eigenlijk bij alle silhouetten! Zo past bij een bohemian trouwjurk de lange mouw perfect! Denk eens aan een soepelvallende pofmouw of lange mouwen van kant.

Wordt je al enthousiast? Of ben jij meer die klassieke bruid die op zoek is naar haar droomjurk? Niet getreurd, want ook daar past een kanten trouwjurk met lange mouw perfect bij.

Of misschien ben je wel op zoek naar de balans tussen verleidelijk en stijlvol? Ga dan voor een trouwjurk met lange mouwen en een open rug. Dit is hot en helemaal van nu!

Naast de trouwjurk met lange mouw hebben we ook trouwjurken met korte mouwen in onze collectie. Dit is natuurlijk de subtielere varient en kan ook perfect voor jou geschikt zijn. Maak kennis met onze collectie.

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Met meer dan 11 jaar ervaring en 8 publiekprijzen verder helpen onze ervaren stylisten jou met alle liefde  aan je droomjurk. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een deskundige styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Unieke collectie ✓ Ervaren stylisten ✓ Award winning ✓ Accessory Room ✓ CBW erkend ✓ Champagne bar