Brands

Libelle Bridal

Filter
Libelle Bridal trouwjurken

Met een mix van bohemian en sexy fashionista trouwjurken is Libelle Bridal hét merk voor de moderne bruid die ook op haar trouwdag een statement wil maken. Onze bruiden zijn razend enthousiast over deze prachtige bruidsjurken.

Wil jij Libelle Bridal bruidsjurken passen?

Dit trendsettende bruidsmodemerk is in Nederland verkrijgbaar bij Weddings Bruidsmode. Voor de moderne bruid die graag een tikje excentriek is. Op jouw bruiloft zal jij je zeker speciaal voelen in een van deze jurken. Wil jij bruidsjurken komen passen en kijken of jouw droomjurk hier tussen zit? Maak dan eenvoudig een pasafspraak en pas zoveel jurken als nodig. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een Libelle Bridal trouwjurk kopen!

Lees verder Sluiten

Collectie Libelle Bridal

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Droomjurk vinden: eenvoudig een pasafspraak maken.
✓ Style jouw bruidslook: bijpassende bruidsaccessoires, bruidssieraden en bruidsschoenen voor iedere trouwjurk.
✓ Koop met zekerheid: Weddings Bruidsmode is een CBW-erkende winkel.
✓ Meer inspiratie: bekijk al onze trouwjurken.
✓ Voor al jouw vragen: neem contact met ons op.