Trouwjurken

Trouwjurk met schouderbandjes

Filter

Een trouwjurk met sierlijke schouderbandjes kan erg mooi staan en is de laatste jaren zeer populair. Het is charmant, geeft het iets meer steun en kan het de bruid een gevoel van veiligheid geven, dat haar jurk niet kan afzakken, of het idee dat ze net iets meer bedekt is.

Ontdek hieronder ons ruime assortiment aan bruidsjurken met schouderbandjes!

Welke schouderbandjes kies jij?

Weddings heeft de grootste collectie trouwjurken met schouderbandjes. Allemaal zijn ze net anders en uniek. Ook ons atelier kan je trouwjurk met schouderbandjes aanpassen naar je wens!

Je kunt kiezen uit trouwjurken met spaghettibandjes of bredere bandjes die vaak gecombineerd gaan met een V-hals.

Kom de trouwjurken met schouderbandjes passen!

Wil jij kijken welke  bruidsjurk met schouderbandjes het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken met schouderbandjes van de beste bruidsmode merken.

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Previous
Volgende

Dit kun je verwachten bij Weddings Bruidsmode