Brands

Randy Fenoli

Filter
Randy Fenoli trouwjurken

Deze bekende Amerikaanse bruidsexpert en televisiepresentator heeft sinds een aantal jaar zijn eigen trouwjurken onder de naam Randy Fenoli bridal. Zijn trouwjurken worden gekenmerkt door opvallende en uitdagende elementen, maar ook lieflijke details vinden hun weg in de veelzijdige collectie. Naast het klassieke wit passeren jurken in lichte pasteltinten de revue. Schitter in een zachtroze of babyblauwe trouwjurk of word een prinses in een rok van tule. Ook het tijdloze, hartvormige decolleté is terug te vinden in de collectie. Laat u verrassen door de uitgebreide collectie en de unieke ontwerpen.

Deze nieuwe collectie van Randy Fenoli  trouwjurken vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Randy Fenoli trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken van Randy Fenoli passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. vervolgens is er ook nog een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is  dus trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie Randy Fenoli