Trouwjurken

Randy Fenoli Bridal

Filter

Say yes to the dress: dat klinkt bruiden als muziek in de oren als zij aan Randy Fenoli trouwjurken denken. Deze bekende Amerikaanse bruidsexpert en televisiepresentator heeft sinds een aantal jaar zijn eigen collectie trouwjurken onder de naam Randy Fenoli Bridal. Zijn bruidsjurken worden gekenmerkt door opvallende en uitdagende elementen.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan bruidsjurken van Randy Fenoli Bridal!

Nieuwe collectie Randy Fenoli Bridal trouwjurken

De topstylist van Kleinfeld Bridal in New York kent de bruidsmode als geen ander. In het bekende televisieprogramma is Randy vaak de redder in nood om bruiden bij te staan in de zoektocht naar hun droomjurk. Naast het geven van zijn ongezouten mening, weet hij de ins & outs van bruidsmode. Het duurde dan ook niet lang voor hij zijn eigen trouwjurken collectie lanceerde. Randy Fenoli Bridal staat bekend om de hoge kwaliteit en opvallende en uitdagende elementen. De filosofie van Randy is dat maat, leeftijd en vorm niet uitmaakt, iedere bruid is prachtig. Dit neemt hij mee ieder jaar weer mee in het ontwerpen van nieuwe bruidsjurken. Van romantische trouwjurken tot modieuze trouwjurken en sexy trouwjurken. Naast het klassieke wit passeren jurken in lichte pasteltinten de revue. Schitter in een bruidsjurk van kant of word een prinses in een rok van tule. Ook het tijdloze, hartvormige decolleté is terug te vinden in de collectie. Laat je verrassen door de uitgebreide collectie en de unieke ontwerpen.

Wil jij Randy Fenoli bruidsjurken passen?

De fantastische japonnen van Randy Fenoli Bridal zijn in Nederland verkrijgbaar bij Weddings Bruidsmode. Als jij kiest voor een jurk van deze ontwerper weten wij zeker dat jij er op jouw huwelijksdag oogverblindend uit zult zien. Wil jij bruidsjurken komen passen en ontdekken of jij YES TO THE DRESS gaat zeggen? Maak dan eenvoudig een pasafspraak en pas de spectaculaire trouwjurken uit zijn collectie. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Wie weet ga jij wel een Randy Fenoli Bridal trouwjurk kopen!

Wie is Randy Fenoli?

Randy is bekend geworden door zijn opmaak te maken in TLC programma’s als Say Yes to the Dress, Big Bliss, Randy Knows Best en Randy to Rescue. Hiermee bereikt hij elke week miljoenen mensen en vele aanstaande bruiden over de hele wereld.

Zijn ervaring in de bruidsmode begon al op jonge leeftijd. Hij was gefascineerd door mode en design. Hij leerde zichzelf naaien en werd gedreven door zijn oog voor details. Deze passie zorgde ervoor dat hij terecht kwam op het Fashion Institute of Technology. Onmiddellijk na zijn afstuderen lanceerde Randy twee collecties. Zijn naam bleef niet onopgemerkt in bruidsmodeland en de televisiewereld. Met zijn werk voor Kleinfeld kreeg hij wereldwijde roem. Ook heeft Fenoli twee DEBI-awards mogen ontvangen, de meest prestigieuze prijs voor bruidsmodeontwerpers. Mocht je als bruid Randy Fenoli nog niet kennen, dan kunnen wij je aanraden om een avondje TLC in te plannen en te genieten van Randy en dit mooie programma!