Trouwjurken

Martina Liana

Filter

Voor de bruid die vertrouwen, wereldwijde glamour en onberispelijke stijl uitstraalt, zijn er Martina Liana trouwjurken.“Een bruidsjurk is meer dan alleen iets dat een bruid eenmaal draagt. Ze zal de herinneringen aan haar dag nog jaren in gedachten blijven herhalen en foto’s van haar zullen generaties lang worden doorgegeven. Het liefdesverhaal van een bruid inspireert ons en daarom houden we ervan om magische en onvergetelijke japonnen te maken.”

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan bruidsjurken van Martina Liana!

Martina Liana is luxe

De bruidsjurken zijn daarnaast gemaakt van luxe stoffen en hebben mooie details. De pasvormen omarmen de vrouwelijke vormen van de bruid. De collectie van Martina Liana vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Wil jij een Martina Liana trouwjurk passen?

De grootste collectie bruidsjurken van dit prachtige merk in Nederland vind jij in onze bruidsmodewinkel in Rotterdam! Dus heb jij jouw droomjurk op de website gespot die jij wilt passen, maak dan eenvoudig een pasafspraak. Bij Weddings Bruidsmode heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een Martina Liana trouwjurk kopen!

weddings-show-28-maart