Brands

Martina Liana

Filter

Voor de bruid die vertrouwen, wereldwijde glamour en onberispelijke stijl uitstraalt, zijn er Martina Liana trouwjurken. “Een bruidsjurk is meer dan alleen iets dat een bruid eenmaal draagt. Ze zal de herinneringen aan haar dag nog jaren in gedachten blijven herhalen en foto’s van haar zullen generaties lang worden doorgegeven.

Het liefdesverhaal van een bruid inspireert ons en daarom houden we ervan om magische en onvergetelijke japonnen te maken, “- Martine van Martina Liana. De trouwjurken van Martina Liana zijn daarnaast gemaakt van luxe stoffen en hebben mooie details. De pasvormen omarmen de vrouwelijke vormen van de bruid.

Deze nieuwe collectie van Martina Liana vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Martina Liana trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie Martina Liana trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. Een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie Martina Liana