Bruidsjurken in de kleur blush

Filter

Dé kleurtrend van dit seizoen is blush en dat begrijpen wij maar al te goed! We zien deze prachtige kleur vaak terugkomen in de nieuwe collecties bij onze designers. Blush is een poeder roze pasteltint die een zachte en subtiele uitstraling creëert. Een blush trouwjurk is daarom zeer lovable onder de romantische bruiden.

Waarom kiezen voor een trouwjurk in de kleur blush?

Een blush kleur trouwjurk is wat voor jou als jij geen klassieke Princess in White bent. Je vindt het niet erg om tradities te breken en voor een andere kleur dan een ivoren trouwjurk te gaan. Jij bent namelijk de Princess in Pastels die gaat voor een romantische uitstraling op je grote dag. Zacht, lieflijk en dromerig!

Onze collectie blush bruidsjurken

Ook dit seizoen zien we weer veel grote bruidsmerken die kiezen voor een blush bruidsjurk in hun collectie. Een onmisbare toevoeging waar wij heel blij van worden! Een trouwjurk met veel tule is erg populair in neutrale pasteltinten. In dit model zien we vaak dat de rok een blush tint heeft en het kanten lijfje haar klassieke kleur wit behoudt. Best of both worlds dus! Bij een Fit and Flare trouwjurk zien we de jurk vaak volledig in deze pretty pasteltint gegoten. Ook prachtig! Ben je benieuwd naar de blush trouwjurk die bij jou past? Ga voor een trouwjurk in blush tinten en ontdek het aanbod in onze winkel.

 

weddings-show-28-maart