Sweetheart trouwjurken

Filter

Sweetheart trouwjurken zijn romantisch en vrouwelijk. Een trouwjurk met deze halslijn legt het accent op je nek, sleutelbeen, schouders en decolleté. Deze halslijn is perfect voor jou als jij juist hier de nadruk op wil leggen tijdens jouw grote dag.

Wat is een sweetheart halslijn?

Hoe herken je een sweetheart halsijn? Zoals de naam al mooi zegt, is deze halslijn laag uitgesneden aan de voorkant en geschulpt met twee rondingen in de vorm van een hart.

Onze collectie

Sweetheart bruidsjurken zijn er in talloze verschillende stijlen. We zien deze halslijn vaak samengaan met strapless trouwjurken. Deze halslijn is ook erg populair in combinatie met een volumineuze rok van tule. Dit maakt de jurk namelijk een echte prinsessenjurk, een geliefd silhouet onder de romantische bruidsjurken.

Ga jij liever voor een nonchalante sweetheart bruidsjurk? Dan is een off-shoulder trouwjurk misschien wel de jurk voor jou. Maar deze halslijn hoeft lang niet altijd zonder mouwen te zijn, want ook voor een trouwjurk met mouwen hebben wij genoeg keuze. Bij Weddings hebben wij voor elke sweetheart, a sweetheart die bij jou past!

Kom jouw sweetheart trouwjurk passen bij Weddings.nl!

Bij Weddings Bruidsmode hebben wij een van de grootste collecties bruidsjurken met een sweetheart halslijn van Nederland. Heb jij een prachtige jurk gespot die jij wilt passen, maak dan eenvoudig een pasafspraak. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie!