Strapless trouwjurken

Filter

De strapless trouwjurk is elegant en staat mooi bij bijna elke bruid. Deze jurken hebben geen bandjes en laten de schouders bloot, waardoor het silhouet van de bruid wordt benadrukt. Strapless trouwjurken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern.

Bekijk ons assortiment aan strapless bruidsjurken hieronder!

Past een strapless trouwjurk bij iedereen?

Bruiden met bredere schouders denken vaak dat strapless ze niet zal staan, maar doordat de hals en nek geen bandjes hebben lijk je juist minder breed. Kijk uit met een rechte lijn bij een strapless jurk. Deze is niet geschikt voor een grotere boezem, of brede schouders. Doordat de lijn recht is kun je massief over komen. Een licht golvende strapless top is mooier in dit geval. Je kunt de styliste altijd vragen of het mogelijk is de strapless halslijn aan te passen.

Unieke strapless bruidsjurken

Een trouwjurk met een strapless halslijn is vaak uniek, sensueel en ultiem vrouwlijk. Dit komt doordat de sierlijke delen van het vrouwelijk lichaam worden benadrukt. Daarbij kan je er alle kanten mee op. Zo is deze halslijn uitermate geschikt voor verschillende silhoueten. Denk aan:

Weddings heeft de grootste collectie aan strapless trouwjurken. Allemaal zijn ze net anders en daarom uniek. Ontdek onze collectie en laat je betoveren!

Kom je strapless bruidsjurk passen!

Wil jij kijken welke strapless bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire strapless trouwjurken van de beste bruidsmode merken.