Trouwjurken met glitter

Filter

Bij bruidsjurken met glitters denk je al snel aan een prinsessenjurk, maar trouwjurken met glitters bestaan in veel verschillende stijlen. Is een glitter trouwjurk precies wat je zoekt? Je kunt dit op een hele subtiele manier aanpakken met wat details, maar je kan er ook voor kiezen om alles uit de kast te trekken met een trouwjurk die volledig is bezet met glitters, zo ben je letterlijk het stralende middelpunt!

Verschillende jurken
met glitters

Natuurlijk kan je met een glitter bruidsjurk alle kanten op. Wij hebben een uitgebreide collectie aan bruidsjurken met een subtiel vleugje aan glitter. Dit geeft een chique uitstralen en valt niet direct in het oog, maar wanneer jij en je man van start gaan met de openingsdans en de spotlights op jullie zijn gericht, zal jouw trouwjurk met glitters perfect uitkomen!

Ben jij niet van de subtiele looks en wil jij echt het stralende middelpunt zijn? Dan hebben we ook voor jou de perfecte jurk! Eentje die van onder tot boven is bezaaid met glitters. Dit in de vorm van parels, pailletten en kristallen.. Op deze manier zal jij in jouw bruidsjurk met glitters de hele dag door stralen, van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat!

Wil jij op een andere manier extra opvallen? Ga dan voor een trouwjurk met bloemen. Dit is de laatste tijd helemaal hot en ook dit kan je aanpassen naar je eigen wensen. Ga je voor subtiel of juist intens?

Meer informatie over onze glitter trouwjurken?

Kom naar onze winkel en laat je adviseren en inspireren. Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in diverse prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af sen. Daarnaast zijn er ook pri met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress?

weddings-show-28-maart