Brands

Essense of Australia

Filter

Essense of Australia, dit prachtige nieuwe merk combineert een uitstekende pasvorm met couture afwerking.

Het merk ontwerpt echte Australische bruidskleding met een touch van de Europeese mode. Daarnaast zijn de jurken nauw door dacht en gemaakt door onze getalenteerde en ervaren Australische ontwerpteam.

De kern van elke jurk is luxe weefsel en exquise beading. Daardoor bieden de jurken een divers compilatie van elegante ontworpen designer trouwjurken, variërend van glamoureuze, gedrapeerd satijn tot verleidelijke veters.

Door het gebruik van authentieke Swarovski kristallen en diamanten wordt de perfectie bereikt. Door met innovatieve couture afwerkingsopties te werken zoals een inrijglint of een rits op de rug, kan een bruid haar jurk aanpassen naar haar unieke stijl.

Deze nieuwe collectie van Essense of Australia vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Essense of Australia trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert.

Ook is er een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke Essense of Australia bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie Essense of Australia