Trouwjurk met halter

Filter

Een trouwjurk met halter is een fantastische optie voor vrouwen met smalle schouders. Door de schuine lijn van de bandjes, leg je de nadruk op de schouders. Vaak hebben bruidsjurken met halters ook een V-halslijn, waardoor het de nek extra lengte geeft.

Tip Trouwjurk met halter top

Heb je hele brede schouders, en wil je geen trouwjurk met strapless top, kies dan niet voor schuine maar voor rechte bandjes.

KOM DE TROUWJURKEN MET HALTER PASSEN!

wil je nog meer tips over de stijl van jouw trouwjurk?  Weddings combineert de stijl met jouw lijf?  Maak een afspraak en creëer samen de perfecte trouwjurk.

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Vorige
Volgende

Dit kun je verwachten bij Weddings Bruidsmode