Brands

Olvi's

Filter
Olvi's trouwjurken

Olvi’s dankt zijn internationale reputatie aan de unieke, handgemaakte trouwjurken van prachtig kant. De nadruk ligt dan ook op innovatieve, frisse designs gemaakt van de beste Franse stretch kant. De eigenzinnige jurken zijn zo ontzettend elegant en verfijnd dankzij de hoogwaardige materialen die gebruikt worden en vallen vaak onder de categorie boho bruidsjurk. In een Olvi’s voelt een bruid zich dus gegarandeerd bijzonder!

Nieuwe collectie Olvi’s trouwjurken

Deze nieuwe collectie van Olvi’s vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode. Weddings heeft de grootste collectie Olvi’s trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Wil jij Olvi’s bruidsjurken passen?

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. vervolgens is er ook nog een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is  dus trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke Olvi’s bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie Olvi's

Liefde voor kant in bohemian trouwjurken

Romantiek wordt naar een modern niveau geheven als het aan All Who Wander ligt. En dat doen zij door hun favoriete materiaal op een klassieke manier in de boho-trouwjurk te verwerken. De trouwjurken van kant spelen een grote rol in de collecties. Door het gebruik van kant kunnen de jurken door vele bruiden op verschillende trouwlocaties gedragen worden. Of het nu midden in de stad, ergens in de natuur of aan het strand is; voor iedere avontuurlijke bruid is er iets wils.

Een vleugje vintage in een boho wereld

All Who Wander biedt een balans tussen de stijl van de jaren 70 en moderne ontwerptechnieken door adembenemende silhouetten te creëren, met een mix van exotische patronen, sierlijke gehaakte details en gedurfde romantische bloemen. Van casual satijnen boho trouwjurken tot moderne strandjurken, deze modieuze bruidsjurken bieden een frisse, boho kijk op minimalistisch design – voor een jurk die je liefde de vrije loop laat.

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Droomjurk vinden: eenvoudig een pasafspraak maken.
✓ Style jouw bruidslook: bijpassende bruidsaccessoires, bruidssieraden en bruidsschoenen voor iedere trouwjurk.
✓ Koop met zekerheid: Weddings Bruidsmode is een CBW-erkende winkel.
✓ Meer inspiratie: bekijk al onze trouwjurken.
✓ Voor al jouw vragen: neem contact met ons op.