Trouwjurken

Trouwjurken met Afneembare mouwen

Filter

Helemaal hot dit seizoen zijn trouwjurken met afneembare mouwen. Zo hebben ze twee verschillende bruidslooks voor je trouwdag. De losse mouwen kun je er ‘s avonds voor het feest en de receptie afhalen waardoor je twee unieke stijlen hebt. Trouwjurken met afneembare mouwen komen zowel in strakke modellen als in prinsessen trouwjurken voor dus voor iedere bruid is keus.

Ben jij klaar voor twee unieke bruidslooks één met en één zonder mouwen?

Waarom zou je voor simpel gaan als je ook extra kunt krijgen. Kies een trouwjurk met afneembare mouwen zodat je een trouwjurk met mouwen en een jurk zonder mouwen kunt dragen op jullie trouwdag. Super leuk en iedereen zal verbaast zijn dat het dezelfde jurk is.

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Vorige
Volgende

Dit kun je verwachten bij Weddings Bruidsmode