Brands

Stella York

Filter
Trouwjurk 7203 van Stella York kopen bij Weddings 1

Dit Australische merk zorgt ervoor dat elke bruid het middelpunt van de aandacht is in deze spectaculiare designs. Stella York trouwjurken zijn glamoureus, sexy en extravagant. Deze trouwjurken zijn meer dan alleen een designer label. Het is een onuitwisbaar mind-set.

Het dragen van een trouwjurk van Stella York, zal een bruid echt worden de “ster” van haar trouwdag worden

De trouwjurken zijn geïnspireerd door ’s werelds red carpet trends. Stella York bruidsjurken zijn doordacht en handgemaakt met verbluffende details. Elke jurk is gebouwd om een uitzonderlijke pasvorm te bieden en volgt de lichaamsvormen van een bruid.

Gekleed in spectaculaire beading, glamoureuze veters en betoverende stoffen, elke bruid zal in een Stella York het middelpunt van de aandacht zijn.

Deze nieuwe collectie van Stella York vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Stella York trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie Stella York trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken van Stella York passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. vervolgens is er ook nog een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is  dus trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke Stella York bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie Stella York