White One trouwjurken

Filter

Trouwjurken met een jeugdige twist: White One beschikt over een chique collectie trouwjurken die zorgen voor stralende bruid op haar trouwdag. De artistiek directeur Alessandra Rinaudo is een geen vreemde in de trouwbranche, zij komt van de tweede generatie die opgroeide in Italië. Tussen de kostbare stoffen en romantische silhouetten in de trouwboetiek van haar moeder groeide zij op.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan bruidsjurken van White One!

Nieuwe collectie White One trouwjurken

De collectie heeft een gevarieerd aanbod voor een hele fijne prijs. Zo vindt je in de collectie prachtige kanten jurken terug, maar ook soepel vallende modellen gemaakt van chiffon. De trouwjurken vertegenwoordigen een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode. White One heeft de klasse en kwaliteit van Provonias, maar ligt in een lagere prijscategorie.

Wil jij White One bruidsjurken passen?

Dit trendsettende merk is verkrijgbaar in Nederland bij Weddings Bruidsmode. Dus heb jij een prachtige bruidsjurk gevonden die jij wilt passen, maak dan eenvoudig een pasafspraak. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een White One trouwjurk kopen!

Find the one: White One

White One is een merk uit Spanje en is onderdeel van de Pronovias Group. Door hun kenmerkende stijl springen ze er als merk met vlag en wimpel boven uit. De jonge en speelse uitstralingen van de trouwjurken is in iedere collectie weer terug te zien. In de materialen, silhouetten en designs. White One trouwjurken zijn speciaal ontworpen voor de millennial bruid. De ontwerpen zijn helemaal ingespeeld op de bruid van nu; chique en stijlvol met ongeëvenaard oog voor detail, maar bovenal one-of-a-kind. Of je nu kiest voor sexy, romantisch, prinses of bohemian, White One heeft dé jurk voor jou! De jurken worden veelal uitgevoerd in het wit of ivoorwit, maar dat heb je waarschijnlijk al aan de naam van het merk kunnen afleiden.

Kwaliteit staat voorop

Tijdens de productie van de bruidsjurken wordt gehouden aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het deskundige technische team voert een diepgaande kwaliteitscontrole uit van elke jurk, voordat ze in de winkels worden afgeleverd. Tijdens dit proces zorgen ze ervoor dat elke jurk perfect is en voldoet aan de exacte vereiste afmetingen. De kwaliteit van de White One trouwjurken doet niets onder aan het prijskaartje, de jurken hebben een lagere prijsklasse wat het een ideaal merk maakt voor de trendy bruid on a budget.

weddings-show-28-maart