Brands

White One

Filter
Trouwjurk Petunia van White One kopen bij Weddings 3

Naast het merk Pronovias en La Sposa heeft Weddings bruidsmode ook het merk White One in de collectie. White One trouwjurken zijn een onderdeel van de Pronovias groep.

Deze trouwjurken bieden dezelfde hoogwaardige kwaliteit als Pronovias, maar dan in een goedkopere prijsklasse. De collectie van White One heeft een gevarieerd aanbod. Zo vindt je in de collectie prachtige kanten jurken terug, maar ook soepel vallende modellen gemaakt van chiffon.

Deze nieuwe collectie van White One vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

White One trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie White One trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken van White One passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. vervolgens is er ook nog een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is  dus trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke White One bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie White One