Revelation Collection_Renata_Back_01_IMG_6480
Loyalty member card

Loyalty member

KOOP JE TROUWJURK BIJ WEDDINGS EN VERDIEN HEM TERUG MET DE LOYALTY MEMBER CARD

Bij aanschaf van een trouwjurk bij Weddings bruidsmode word je automatisch Loyalty Member van onze winkel. Dit houdt in dat je kunt profiteren van acties, aanbiedingen of kortingen van bevriende leveranciers. Maak direct gebruik van deze leuke acties en wie weet verdien je vanzelf je trouwjurk terug! Hou deze pagina dus in de gaten voor meer informatie en maandelijkse aanbiedingen.

Alle bruiden krijgen na aankoop van hun trouwjurk de Loyalty Member card cadeau. Verdien hiermee jouw trouwjurk terug!

Loyalty member aanbiedingen

Maak kennis met de leukste leveranciers uit de trouwbranche

Tom Tomeij Foto & Film

Zijn jullie op zoek naar een professionele bruidsfotograaf die jullie bruifolt op een perfecte manier vastlegd? Maak dan kennis met onze vaste partner Tom Tomeij Foto & Film.

Honeymoon Shop

Is jouw aanstaande nog op zoek naar het perfecte trouwpak? Dan hebben we een te gekke en speciale deal: Ontvang 10% korting op een trouwpak naar keuze bij Honeymoon shop.

SKYFLY entertainment

Een bruiloft is niet compleet zonder een te gek bruiloftsfeest. Zijn jullie nog op zoek naar spetterende en persoonlijke entertainment? Profiteer van de speciale deal met SKYFLY entertainment en maak jullie bruiloftsfeest onvergetelijk.

Bloemenservice Nederland

Maak kennis met de beste Bruidsbloemist van Nederland. Zijn jullie nog op zoek naar een bloemist die jouw trouwlocatie kan omtoveren in een waar sprookje? Profiteer van de speciale deal met Bloemenservice en maak jouw bruiloft onvergetelijk!

Ontmoet al onze leveranciers tijdens de Weddings Show!