SKYFLY entertainment

Een te gek bruiloftsfeest met SKYFLY

Bij een onvergetelijke trouwdag hoort natuurlijk een spetterend bruiloftsfeest! Om dat te bereiken mag muziek uiteraard niet ontbreken. 

Een ervaren DJ vertaalt jullie muzieksmaak heel eenvoudig naar een spetterend feest waar jullie gasten nog lang over zullen napraten. Willen jullie dat er speciale nummers gedraaid worden? Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie dat de gasten zelf ook verzoeknummers mogen aanvragen? Wat jullie ook kiezen: een bruiloft DJ van SKYFLY is van alle markten thuis, is altijd op de hoogte van de nieuwste trouwfeest hits en draait precies de muziek die jullie wensen. 

Vorige slide
Volgende slide

Ontdek meer...

Willen jullie origineel uit de hoek komen? Boek dan een DJ met live artiest zoals een zangeres, saxofonist of percussionist. Wanneer je een bruiloft DJ combineert met een live artiest geeft dit een extra bijzondere sfeer aan het trouwfeest. SKYFLY heeft een ruime keus aan live artiesten. Kun je niet kiezen tussen deze opties dan is er ook de mogelijkheid om voor SKYFLY Live te gaan, zodat je non-stop muziek hebt van de artiesten die jij wilt.

Het motto van SKYFLY is dan ook niet voor niets: “Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!”

Vorige slide
Volgende slide

The deal

Heb jij jouw droomjurk bij Weddings Bruidsmode gekocht en ben jij in het bezit van een Loyalty Member Card? Dan profiteer je bij afname van een SKYFLY DJ show 4 LED uplights (t.w.v. 100 euro). Met onze LED uplights kunnen we elke muur, wand, plafond, zaal of bijvoorbeeld een kroonluchter van de locatie, in de door jullie gewenste kleur veranderen. Daarnaast werken ze ook samen met de lichtshow in de DJ booth, waardoor in één keer de gehele ruimte een andere ambiance krijgt.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing (zie onderaan deze pagina). Neem een kijkje op de website van SKYFLY entertainment via de button hieronder en plan een afspraak.

Algemene voorwaarden:
* Geef bij het kennismakingsgesprek met SKYFLY entertainment de unieke code door die op jouw Loyalty Member Card staat vermeld. Alleen op deze manier kan je gebruik maken van de deal
* Na het aanvragen en boeken van de SKYFLY DJ show zullen de LED uplights meegeleverd worden
* Het cadeau (4 LED uplights) kan niet ingewisseld worden voor een andere optie en is maar 1 keer inwisselbaar
* De LED uplights worden tegelijk met de show op locatie neergezet
* De LED uplights zullen met korting op de factuur verwerkt worden

 

Ontdek al onze special deals

Ben je benieuwd naar alle special deals waar je van kan profiteren met de Loyalty Member Card? Ga naar terug naar het overzicht en ontdek al onze partners.