Bruidegom trouwpak Weddings
Honeymoon Shop

Een trouwpak bij Honeymoon Shop

Met meer dan 50 jaar ervaring is jouw aanstaande bij de Honeymoon Shop aan het juiste adres voor het vinden van het perfecte trouwpak! Een ervaren team en een privé afdeling vol met de mooiste collecties zijn dé ingrediënten voor een perfecte passessie. Het zal een echte beleving worden.


De Honeymoon Shop is gelegen in het centrum van Rotterdam en is de plek voor de aanstaande bruidegom. De ervaren stylistes staan voor je klaar.

Scroll naar beneden om de speciale Loyalty Member Card deal te ontdekken.

Vorige slide
Volgende slide

Een uitgebreide collectie

Van klassieke pakken tot meer moderne en gedurfde stijlen, de Honeymoon Shop biedt een breed scala aan opties voor mannen die er op hun best willen uitzien tijdens de bruiloft. 

De stylisten helpen je om de perfecte match in stijl en kleur met de bruid te maken. Zij zijn de perfecte plek om je te voorzien van een stijlvolle en passende outfit voor de grote dag. En naast de keuze van je outfit, zorgen zij voor de accessoires zoals schoenen, stropdassen en manchetknopen om de look compleet te maken. 

Vorige slide
Volgende slide

The deal

Heb jij jouw droomjurk bij Weddings Bruidsmode gekocht en ben jij in het bezit van een Loyalty Member Card? Dan kan jouw aanstaande profiteren van 10% KORTING op een trouwpak naar keuze. 

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Neem een kijkje op de website van Honeymoon Shop via de button hieronder en plan een afspraak.

Ontdek al onze special deals

Ben je benieuwd naar alle special deals waar je van kan profiteren met de Loyalty Member Card? Ga naar terug naar het overzicht en ontdek al onze partners.