Portfolio
Tom Tomeij

Let us introduce you to Tom Tomeij Foto & Film

Als je op zoek bent naar een enthousiaste, gepassioneerde en award winning trouwfotograaf en trouwvideograaf voor je bruiloft in de regio Rotterdam of waar dan ook in de wereld, dan ben je hier aan het juiste adres!

Samen met met hun team van 10 trouwfotografen, videografen en styliste, bieden zij een compleet op elkaar afgestemd pakket aan: trouwfotografie en trouwvideografie. Maak je wensen kenbaar en zij zorgen dat jouw bruiloft, evenement of fotoshoot op z’n mooist voor altijd wordt vastgelegd!

Scroll naar beneden om de speciale Loyalty Member Card deal te ontdekken.

Previous slide
Next slide

''Your story, our story''

Tom: “Vertel jullie verhaal, jullie wensen voor demooiste dag van jullie samen en wij gaan voorverwachting plus 1. We beloven dit op z’n allermooistvast te leggen. Samen zijn wij een wel geoliedemachine. We lopen elkaar niet in de weg, integendeel,wij kennen elkaar door en door en vullen mekaar juistaan. Samen zie je veel meer en kun je de uniekemomenten spotten, we gunnen elkaar de wereld enjullie de mooiste herinneringen”.

 

Tom Tomeij Photo & Film is onze prefered partner enverzorgt onder andere onze Weddingsshow. Wij zijn trots op onze samenwerking.

Previous slide
Next slide

The deal

Heb jij jouw droomjurk bij Weddings Bruidsmode gekocht en ben jij in het bezit van een Loyalty Member Card? Dan profiteer jij nu van 10% KORTING op het gekozen trouwalbum.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Neem een kijkje op hun website via de button hieronder en plan een afspraak.

Ontdek al onze special deals

Ben je benieuwd naar alle special deals waar je van kan profiteren met de Loyalty Member Card? Ga naar terug naar het overzicht en ontdek al onze partners.