Loyalty member card
bloemenservice-nederland
Bloemenservice Nederland

Make your bridal dreams come true

Ben je op zoek naar de perfecte bloemen om je bruiloft extra speciaal te maken? Zoek niet verder! Bij Bloemenservice Nederland begrijpen ze als geen ander dat jouw bruiloft een van de belangrijkste dagen van je leven is.

Het team van professionals helpt je bij het realiseren van jouw droomplaatje. Ze gaan verder dan alleen bloemen leveren; Bloemenservice Nederland zorgt ervoor dat elk detail klopt en dat je dag echt onvergetelijk wordt.

In een persoonlijke kennismaking luisteren ze naar jouw wensen van je speciale dag en verwonderen ze jullie met hun prachtige creaties! Ze maken vers bloemenwerk op maat maar ook onze verhuurcollecties spelen een grote rol binnen het aanbod. Daarnaast denken ze met jou mee over de styling maar ook hergebruik van de bloemen de hele dag door. Zo zijn wij goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Zo is Bloemenservice Nederland jouw partner voor de grote dag.

Scroll naar beneden om de speciale Loyalty Member Card deal te ontdekken.

Ontdek verhuurcollecties (met ECHTE bloemen!) en maatwerk bloemarrangementen: Duurzaam en uniek voor jouw bruiloft!

Bij Bloemenservice Nederland geloven we dat elke bruid haar droombruiloft moet kunnen realiseren. Daarom bieden we twee fantastische opties om aan al je wensen te voldoen:

Verhuurcollectie: onze verhuurcollecties en maatwerk met verse bloemen. Wij hebben duurzame verhuurcollecties van echte bloemen beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren en omdat je deze kunt huren is het prijskaartje een stukje vriendelijker. Zo houd je wellicht wat budget over voor extra decoratie zoals dinerkaarsen of servetten. Een ander voordeel? Jullie bruidsboeket en accessoires maken we met dezelfde prachtige bewerkte bloemen als uit je verhuurcollectie waardoor je deze gelijk een paar jaar kunt bewaren en deze niet verwelken. Zo heb je een mooie blijvende herinnering aan je speciale dag. 

Maatwerk: Voor bruiden die dromen van een volledig unieke bloemenervaring, bieden we maatwerk met verse bloemen. Elk stuk in deze collectie wordt vers en met de hand gemaakt en gebaseerd op jouw kleurenpalet, stijl en persoonlijke smaak. 

Bloemenservice Nederland is onze vaste partner en verzorgt onder andere decoratie en bloemen tijdens onze Weddings Show. Wij zijn trots op onze samenwerking.

The deal

Heb jij je droomjurk gevonden en daarbij een loyalty card ontvangen? Dan hebben wij een leuke verrassing voor jou, als jij voor ons kiest als bruidsbloemist! 

Een speciaal gestylde set van een van onze verhuurcollecties! Deze set bestaat uit een Unplugged ceremony bord inclusief standaard, bloementoef en 3 windlichten.

Als beste bruidsbloemist met ruim 15 jaar ervaring denken we ook met je mee over hele handige items. Zo voorkom je met dit bord dat gasten met hun telefoontjes zitten en daarmee jullie officiële foto’s zouden verknallen. 

Word jij hier net zo enthousiast over als wij? Neem dan eens een kijkje op onze webshop en website en hopelijk mogen wij jullie binnenkort (op afspraak) ontvangen bij ons in de showroom.   

Voorwaarden: deze actie geldt bij een minimale afname vanaf €500,- aan producten. Raadpleeg op onze website de 3 verschillende categorieën in service die we aanbieden.  

Ontdek al onze special deals

Ben je benieuwd naar alle special deals waar je van kan profiteren met de Loyalty Member Card? Ga naar terug naar het overzicht en ontdek al onze partners.