Bruidsschoenen

Filter

Heb jij jouw droomjurk gevonden en ben je op zoek naar bruidsschoenen? Wij hebben veel merken om uit te kiezen, zoals Elsa Coloured Shoes. Natuurlijk hebben wij een passend aanbod met verschillende typen schoenen voor iedere bruid, van pumps tot blokhakken en sneakers.

Ontdek onze collectie bruidsschoenen

Bij Weddings.nl helpen we jou graag om jouw bruidslook helemaal compleet te maken. Naast onze trouwjurken hebben wij ook een uitgebreide collectie trouwschoenen!

Trouwschoenen voor dames

Alle ogen zullen gericht zijn op jouw trouwjurk, maar voor jou als bruid is het natuurlijk belangrijk dat je er de hele dag ook comfortabel bij loopt. Daarom is de keuze voor de juiste bruidsschoen zeker van belang. In de bruidsmode snappen we als geen ander dat bruidsschoenen voor dames lekker moeten lopen en daar hebben we onze collectie ook op uitgekozen. De merken leveren speciaal schoenen voor bruiden en hebben het ontwerp hier op afgestemd. Zo weet jij zeker dat jij kunt gaan en staan waar jij wilt op jouw trouwdag!

Een trouwschoen voor ieder type bruid

Voor welke type schoen moet je dan gaan? Dat ligt allereerst aan jouw stijl, waar je gewend bent om op te lopen en natuurlijk wat er bij jouw bruidsjurk past. De lengte van de trouwjurk en de sleep speelt mee bij het kiezen van de trouwschoen. Als je voor een hak wilt gaan, zijn er bruidshakken in vele vormen: pump, blokhak, sleehak, hoog, laag. Platte bruidsschoenen hebben we in de vorm van een sandaal of bruidssneakers. Als het gaat om kleur zien we dat de witte bruidsschoenen nog steeds het meest geliefd zijn. Zeker de witte hakken zijn populair bij de bruid! Daarnaast zien we veel glitters terug komen.

Hoe kies je de perfecte bruidsschoen?

Nu je jouw stijl hebt gekozen, is een belangrijke tip voor comfortabele bruidsschoenen die we je willen meegeven de pasvorm. Een trouwschoen hoort eigenlijk meteen al goed te zitten. Bij de eerste pasbeurt moet hij bij wijze van als gegoten zitten. We raden wel altijd aan een aantal weken van te voren te beginnen met het inlopen van de trouwschoenen. Pijnlijke voeten op de bruiloft wil je niet!

Kom jouw favoriete bruidsschoenen passen!

Heb jij al speciale trouwschoenen op het oog? In onze bruidszaak in Rotterdam helpen onze ervaren stylisten graag met het kiezen van de schoen bij jouw bruidsjurk.