23 december 2015

Vervoer ideetjes voor jullie trouwdag

Vervoer ideeën voor jullie bruiloft Weddings blog

Naast het arriveren van de bruid, de eerste dans en het aansnijden van de taart is het  aankomen en/of wegrijden in spectaculair vervoer wel één van de hoogtepunten van de huwelijksdag. Niet iedereen heeft een Rolls of een mooie ‘vintage auto’ in de garage staan, vandaar hier wat ideetjes voor super gaaf transport.

Het is natuurlijk hartstikke mooi om het transport aan te passen aan het thema van de bruiloft. Heb je een fifties- of klassiek, romantisch thema? Denk dan aan een oude Chevy-cabrio of een vintage Vespa scooter met een mooie rieten mand achterop. De mand kan al naar gelang gevuld worden met kleine give aways of verse bloemen, die je bij het wegrijden kunt strooien. Linten met strikjes en blikjes en letters met ‘JUST MARRIED/ MR & MRS…’ doen het echt nog steeds goed qua beleving en natuurlijk op de foto’s.

Sierlijke, statige paarden met daarachter een koets, zijn de perfecte keus voor sprookjesachtige bruiloften. Als een echte prinses heb je tegenwoordig keuze uit zoveel verschillende soorten koetsen. De transparante pompoenachtige Assepoester-koets staat bij veel bruiden hoog op de verlanglijst.

Een gewone Hollandse (bak)fiets versierd met verse bloemen die ook in de corsages en bruidsboeket te vinden zijn, is een geweldige optie als je in een drukke stad trouwt en parkeren of verkeersdrukte stress kan opleveren. Zeker een leuk alternatief als je het budget een beetje in de gaten moet houden. Probeer wel te zorgen dat jij en je jurk een beetje uit de kreukels en zonder vlekken aankomen bij de ceremonie. Dat is vaak nog een hele klus.

Met versieringen kun je ook jullie eigen auto nog hip & happening maken. Ook fietsen, bussen, boten, cabrio’s met jullie eigen huwelijkslogo erop die jullie ook gebruiken voor de uitnodigingen, het gangpad en de menukaarten… super indrukwekkend toch!  Verse  bloemen kransen of- slingers voor- of achterop de auto, of nog beter een vintage pastelkleurig Volkswagen busje. Zucht….

Volkswagen bron: bridal snob
Vespa bron: style me pretty
Koets bron: weddbook.com