Blog overzicht

15 strakke trouwjurken om curves te showen

De mooiste strakke trouwjurken van onze collectie

When life gives you curves flaunt them.” Bij Weddings zitten er op het moment ontzettend veel prachtige strakke trouwjurken in de collectie. Waar bijna iedere bruid zich vroeger wilde omhullen met zoveel mogelijk stof en hoepels om er uit te kunnen zien als een Disney prinses, is het nu ontzettend hot om je vrouwelijke vormen te laten zien in een strakke trouwjurk. Of je nu in een modieuze, een moderne strakke of een sexy trouwjurk het ja-woord wil geven, ze zitten allemaal in de nieuwe collectie.

Trouwjurken komen in een grote diversiteit aan stoffen, silhouetten, maten en stijlen voor, maar als een bruidegom de jurk zou mogen kiezen dan kiezen negen van de tien bruidegoms toch echt voor een strakke trouwjurk. We bedoelen niet te sexy of te strak, maar gewoon met een vleugje ‘za za zu’.

Wanneer je geen tijd hebt om door onze honderden jurken heen te browsen, maar je wilt toch een idee krijgen van wat wij te bieden hebben dan is dit als het ware een samenvatting van de mooiste strakke trouwjurken uit onze collectie. Dus om je alvast op weg te helpen hebben we 15 van onze meest sexy trouwjurken uit de collectie geselecteerd.

P.s. Vergeet niet om je favorieten te pinnen op je Pinterest board.

Strakke trouwjurk van kant

De kanten trouwjurk heeft zowel een romantische als stijlvolle uitstraling. Er zijn veel verschillende manieren om kant te gebruiken bij een trouwjurk. Of je nu kiest voor een bruidsjurk die helemaal van kant is of alleen hier en daar bewerkt met kant, je kunt alle kanten op. Met kant kunnen ook aanpassingen gedaan worden om je trouwjurk nog unieker te maken.

Strak & strapless

Wil je naast jouw curves ook een beetje body laten zien? Een strapless jurk past dan perfect in dat plaatje. Met een mooie sweetheart neckline toon je net een beetje huid, wat de uitstraling van jouw jurk net even dat extra beetje sexy geeft.

Strakke trouwjurken met mouwen

Lange mouwen bij een trouwjurk kunnen een meer klassieke touch geven aan de jurk. Ook kun je kiezen voor mouwtjes van tule met kanten applicaties die zijn juist vaak een beetje sexy. De mouwlengtes kunnen verschillen. Je ziet mouwen in T-shirt lengte, driekwart of lange mouwen. Vaak zijn de langere versies gemaakt van tule met kant, waardoor je nog wat van de huid kunt zien wat de trouwjurk een speels en sexy effect geeft.

Show die split

Een trouwjurk met split geeft een extra sexy uitstraling. Je ziet dit element steeds vaker terug in de nieuwe collectie bruidsjurken. Een split in de rok kan verschillende stijlen hebben. De split kan hoog zijn of net boven de knie, maar ook voor of aan de zijkant zitten. Genoeg opties dus! Met een trouwjurk met split zie je een stukje been en dit is dus een extra reden om een paar fantastische trouwschoenen te kopen.

met een bijzondere rug

Sommige trouwjurken hebben een bijzondere rug. Een rug kan op verschillende manier bijzonder genoemd worden:  een rug met mooie kanten applicaties, laag uitgesneden of see-through. De achterkant van deze trouwjurken zijn zó mooi of apart is, hierdoor verdienen ze een apart kopje in deze blog.

Zoek jij een strakke trouwjurk?

Zoals je hebt kunnen zien kan een strakke trouwjurk veel verschillende elementen hebben waardoor jij kiest voor een deze stijl. Denk aan een strakke trouwjurk met een mooie rug, een trouwjurk met mouwen, een strakke trouwjurk met een doorzichtige kanten top, een diepe V-hals of ook gaaf een strakke trouwjurk met een split. Welk strakke trouwjurk je ook kiest, er zijn genoeg mogelijkheden.

Sla jouw favoriete, strakke trouwjurken op en vergeet je favoriete jurken niet te pinnen.

Wil jij ze komen passen en deze pareltjes in het echt komen bewonderen? Maak dan nu een pasafspraak. Heb jij straks de perfecte jurk gevonden, dan vermaakt ons atelier je bruidsjurk naar wens!

Meer inspiratie en tips