Blog overzicht

15 onvergetelijke trouwjurken met een lage rug

Trouwjurk met een lage rug

Op zoek naar trouwjurken met een lage rug? Laat deze voorbeelden jou inspireren en misschien loop jij straks ook wel “down the aisle” in zo’n eye-catching en sexy bruidsjurk met lage rug!

Heb jij je droomjurk al helemaal in gedachten of zoek je gewoon een goede dosis inspiratie? Wij zetten vandaag 15 van onze favorieten trouwjurken voor je op een rijtje. Of je nu gaat voor een super laag uitgesneden rug of een kanten illusion rug met mooie details, van deze trouwjurken met zul je gegarandeerd geïnspireerd raken!

trouwjurk lage rug

Trouwjurken met een lage rug bestaan in veel verschillende soorten en stijlen. Je zult ontdekken dat vaak trouwjurken met een slank silhouet een lage rug hebben, maar toch kun je ze bijzonder rugontwerpen ook vinden ook sommige van onze prinsessentrouwjurken. Het leuke aan een trouwjurk met een bijzonder rug is dat je op je trouwdag van alle kanten kunt shinen. Wil jij weten welke stijlen wij allemaal in de collectie hebben? We hebben ze voor je onder elkaar gezet.

Trouwjurk Peek a boo rug

Veel bruiden zijn weg van de trouwjurk met peek a book rug. Deze rug is open en vaak laag uitgesneden, maar aan de bovenkant bij je nek komt deze jurk weer samen doormiddel van een sluiting. In de jaren vijftig waren peek a book jurken razend populair maar dan zat de opening net onder de boezem. In de bruidsmode anno 2020 hebben we dit dus omgekeerd en zit de opening op de rug.

Trouwjurk kanten rug

Je hebt ook prachtige trouwjurken die een lage rug hebben bedekt met kant. Nu heb je het sexy van de lage rug, maar dan toch iets meer bescheiden doordat deze bedekt is met kant. Helemaal mooi is het wanneer deze een sluiting van knoopjes heeft die helemaal tot aan je onderrug doorloopt. Wow!

Ondergoed trouwjurk lage rug

Veel bruiden willen geen trouwjurk met lage rug omdat ze bang zijn dat ze met een grotere cupmaat deze stijl niet kunnen dragen. Echter zijn er op het moment onzettend veel mogelijkheden op de markt in ondergoed voor trouwjurken met een lage rug. We kunnen speciale cups in de jurk naaien, maar er zijn ook bh’s die op een hele nieuwe manier aan je lichaam bevestigd worden. Binnenkort gaan we hier voor jullie een hele blogpost over schrijven. Vraag je adviseuse wat de opties zijn die we in huis hebben. Waarschijnlijk hebben we een prima lingeriesetje wat past bij jouw wensen.

Trouwjurken passen bij Weddings

Wanneer je geen tijd hebt om door onze honderden jurken heen te browsen, maar je wilt toch een idee krijgen van wat wij te bieden hebben dan is dit als het ware een samenvatting van de mooiste  trouwjurken met een lage rug uit onze collectie. Dus om je alvast op weg te helpen hebben we 15 van onze mooiste trouwjurken uit de collectie geselecteerd.

Heb jij een favoriete trouwjurk met lage rug gevonden?

Zoals je hebt kunnen zien is er een trouwjurk met een lage rug voor iedere bruid. Ben jij op zoek naar een sexy rug dan gaan wij je verder helpen om de jurk van je dromen te vinden. Bekijk de hele collectie trouwjurken met lage rug hier en maak direct een pasafspraak dan gaan wij jou de mooiste trouwjurken laten passen. See you soon!

P.s. Vergeet niet om je favorieten te pinnen op je Pinterest board.